pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İmam Hatipliler Derneği Atakta

13.07.2015 - 21:47, Güncelleme: 13.07.2015 - 21:47
 

İmam Hatipliler Derneği Atakta

Sivas İmam Hatipliler Derneği kamu yararına önemli çalışmalara imza atıyor. Laf yerine icraat mantığı çerçevesinde önemli başarıları hedefleyen dernek, Sivas´ta birleştirici bütünleştirici bir işlev de görüyor.

Sivas İmam Hatipliler Derneği bir dernek olmanın ötesinde, değer üreten bir atölye gibi kendini konumlandırarak önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Dernek Başkanı Abdussamet ŞİMŞEK ve Sivas İmam Hatip Camiasının yakından tanıdığı Vahit YILDIZ başta olmak üzere kolları sıvayan yetkin bir kadro, Sivas´ın değerler silsilesine önemli katkılar sunmaya devam ediyorlar.     Sivas İmam Hatipliler Derneği liseye başlayacak olan öğrencilere destek olmak için anlamlı bir kampanya başlatarak, İmam Hatip Liselerini tercih edenlere destek vereceğini açıkladı.. Teog yerleştirme puanına göre yüksek puan alıp ta İmam Hatip Lisesini tercih edecek olan öğrencilere öğrenim süreleri boyunca burs desteği ile çeşitli hediyeler verecek. Ayrıca yine geçtiğimiz günlerde İmam Hatipliler Derneği´nin gerçekleştirildiği kısa film yarışması da şehir kamuoyunda yakından takip edildi. 25 Temmuz Cumartesi Günü büyük bir buluşmaya hazırlanan dernek,kamu yararına geleceğe dair istişarelerde bulunmayı hedefliyor.   Sivas Postası
Sivas İmam Hatipliler Derneği kamu yararına önemli çalışmalara imza atıyor. Laf yerine icraat mantığı çerçevesinde önemli başarıları hedefleyen dernek, Sivas´ta birleştirici bütünleştirici bir işlev de görüyor.

Sivas İmam Hatipliler Derneği bir dernek olmanın ötesinde, değer üreten bir atölye gibi kendini konumlandırarak önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Dernek Başkanı Abdussamet ŞİMŞEK ve Sivas İmam Hatip Camiasının yakından tanıdığı Vahit YILDIZ başta olmak üzere kolları sıvayan yetkin bir kadro, Sivas´ın değerler silsilesine önemli katkılar sunmaya devam ediyorlar.

 

 

Sivas İmam Hatipliler Derneği liseye başlayacak olan öğrencilere destek olmak için anlamlı bir kampanya başlatarak, İmam Hatip Liselerini tercih edenlere destek vereceğini açıkladı..

Teog yerleştirme puanına göre yüksek puan alıp ta İmam Hatip Lisesini tercih edecek olan öğrencilere öğrenim süreleri boyunca burs desteği ile çeşitli hediyeler verecek.

Ayrıca yine geçtiğimiz günlerde İmam Hatipliler Derneği´nin gerçekleştirildiği kısa film yarışması da şehir kamuoyunda yakından takip edildi.

25 Temmuz Cumartesi Günü büyük bir buluşmaya hazırlanan dernek,kamu yararına geleceğe dair istişarelerde bulunmayı hedefliyor.

 

Sivas Postası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.