pendik escort bayan
ak

İlkokul Öğrencisinden Şehit Ailelerine Çeyrek Altın

11.05.2018 - 11:33, Güncelleme: 11.05.2018 - 11:33
 

İlkokul Öğrencisinden Şehit Ailelerine Çeyrek Altın

Kayseri'de bir ilkokul öğrencisi, resim yarışmasından kazandığı çeyrek altını, şehit aileleri ve gazilere bağışladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir ilkokul öğrencisi, yarışmadan kazandığı çeyrek altını, şehit aileleri ve gazilere bağışladı. Kocasinan ilçesindeki Servet Akaydın İlkokulu'nda 4. sınıf öğrencisi Nisa Nur Doğan, Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası nedeniyle düzenlenen trafik konulu resim yarışmasında birinci oldu. Valilik tarafından çeyrek altında ödüllendirilen Nisa Nur, televizyonda şehit haberlerini izlerken çocukların ağlamasından çok etkilendiği için altını, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Yılmaz Üçkan'a düzenlenen törenle teslim etti. Törende konuşan Nisa Nur, "Bu kararı vermemde şehit haberleri çok etkili oldu. Ben çocukları ağlarken görmek istemiyorum. Dernekten de bana Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ettiler." diye konuştu. Çocukların, geleceğin teminatı olduğunu vurgulayan Başkan Üçkan ise "Çocuklarımız yüreğinde vatan, bayrak ve ezan sevgisini nasıl taşıdıklarını bugün gösterdiler. Biz gaziler ve şehit ailesi yakınlarını, bir kez daha duygulandırdılar. Yüreğinde kopan vatan sevgisini burada manaya çevirdi. Bu tür vatan evlatlarımız olduğu sürece şehitlerimizin, kabirlerine giderken kurduğu hayaller ilelebet yaşayacaktır. Vatanın bölünmez bütünlüğü çocuklarımızın elinde." ifadelerini kullandı.
Kayseri'de bir ilkokul öğrencisi, resim yarışmasından kazandığı çeyrek altını, şehit aileleri ve gazilere bağışladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir ilkokul öğrencisi, yarışmadan kazandığı çeyrek altını, şehit aileleri ve gazilere bağışladı.

Kocasinan ilçesindeki Servet Akaydın İlkokulu'nda 4. sınıf öğrencisi Nisa Nur Doğan, Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası nedeniyle düzenlenen trafik konulu resim yarışmasında birinci oldu.

Valilik tarafından çeyrek altında ödüllendirilen Nisa Nur, televizyonda şehit haberlerini izlerken çocukların ağlamasından çok etkilendiği için altını, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Yılmaz Üçkan'a düzenlenen törenle teslim etti.

Törende konuşan Nisa Nur, "Bu kararı vermemde şehit haberleri çok etkili oldu. Ben çocukları ağlarken görmek istemiyorum. Dernekten de bana Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ettiler." diye konuştu.

Çocukların, geleceğin teminatı olduğunu vurgulayan Başkan Üçkan ise "Çocuklarımız yüreğinde vatan, bayrak ve ezan sevgisini nasıl taşıdıklarını bugün gösterdiler. Biz gaziler ve şehit ailesi yakınlarını, bir kez daha duygulandırdılar. Yüreğinde kopan vatan sevgisini burada manaya çevirdi. Bu tür vatan evlatlarımız olduğu sürece şehitlerimizin, kabirlerine giderken kurduğu hayaller ilelebet yaşayacaktır. Vatanın bölünmez bütünlüğü çocuklarımızın elinde." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.