pendik escort bayan
ak

İlkokul Öğrencileri Köydeki Akranlarıyla Buluştu

Siyaset 17.05.2017 - 15:23, Güncelleme: 17.05.2017 - 15:23
 

İlkokul Öğrencileri Köydeki Akranlarıyla Buluştu

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde, Darüşşifa Eğitim Kurumunda eğitim gören ilkokul öğrencileri, "Kardeş Okul Projesi" kapsamında köyde okuyan akranlarıyla...

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde, Darüşşifa Eğitim Kurumunda eğitim gören ilkokul öğrencileri, "Kardeş Okul Projesi" kapsamında köyde okuyan akranlarıyla bir araya geldi. Öğrenciler arasında birlik ve beraberliği güçlendirmek, toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla kurum idaresince yapılan proje kapsamında, akranlarına hediyeler alan ilkokul öğrencileri, Beynam köyündeki Emine Erişen İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti. Akranlarına hediyelerini veren öğrenciler derslere katıldı, akranlarıyla çeşitli oyunlar oynadı. Darüşşifa Eğitim Kurumları Eğitim Koordinatörü Murat Bey Balta, AA muhabirine yaptığı açıklamada amaçlarının, değerler eğitimini teoriden pratiğe dönüştürmek olduğunu ifade etti. Balta, "Biz istiyoruz ki, ülkemizin her yöresinde bulunan okullarımız aynı standartta olsun. Bunun için de iyi imkanları olanlar, olmayanlarla paylaşmalıdır. Darüşşifa Eğitim Kurumları olarak bunu gerçekleştirdik." diye konuştu. Balta ayrıca Beynam Emine Erişe İlk ve Ortaokulunu da kendi okullarında ağırlayacaklarını sözlerine ekledi.
ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde, Darüşşifa Eğitim Kurumunda eğitim gören ilkokul öğrencileri, "Kardeş Okul Projesi" kapsamında köyde okuyan akranlarıyla...

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde, Darüşşifa Eğitim Kurumunda eğitim gören ilkokul öğrencileri, "Kardeş Okul Projesi" kapsamında köyde okuyan akranlarıyla bir araya geldi.

Öğrenciler arasında birlik ve beraberliği güçlendirmek, toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla kurum idaresince yapılan proje kapsamında, akranlarına hediyeler alan ilkokul öğrencileri, Beynam köyündeki Emine Erişen İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.

Akranlarına hediyelerini veren öğrenciler derslere katıldı, akranlarıyla çeşitli oyunlar oynadı.

Darüşşifa Eğitim Kurumları Eğitim Koordinatörü Murat Bey Balta, AA muhabirine yaptığı açıklamada amaçlarının, değerler eğitimini teoriden pratiğe dönüştürmek olduğunu ifade etti.

Balta, "Biz istiyoruz ki, ülkemizin her yöresinde bulunan okullarımız aynı standartta olsun. Bunun için de iyi imkanları olanlar, olmayanlarla paylaşmalıdır. Darüşşifa Eğitim Kurumları olarak bunu gerçekleştirdik." diye konuştu.

Balta ayrıca Beynam Emine Erişe İlk ve Ortaokulunu da kendi okullarında ağırlayacaklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.