pendik escort bayan
ak

İlköğretim Haftası

16.09.2017 - 12:23, Güncelleme: 16.09.2017 - 12:23
 

İlköğretim Haftası

KARAMAN (AA) - Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer ve AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er İlköğretim Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan...

KARAMAN (AA) - Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer ve AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er İlköğretim Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Güngörer mesajında, ilköğretimin geleceğimizin temeli olduğunu belirtti.Eğitimin her ulusun hayat kaynağı olarak istikbalinin garantisi olduğunu vurgulayan Güngörer, " Okul gençliğe; insanlığı, saygıyı, ulusu ve ülkeyi sevmeyi öğretir. Yeni bilgiler, güzel günler ve aydınlık fikirlere kavuşmanız dileğiyle İlköğretim Haftanızı kutlar, yeni eğitim öğretim yılında sevgili öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerimize başarılar dilerim." dedi.AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er de mesajında şunları kaydetti."Biliyoruz ki milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak, müreffeh milletler arasında yer almasını sağlamak için birinci şart eğitimdir. Bu anlamda yavrularımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir. Aydınlık Türkiye’nin güvencesi, hiç kuşkusuz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızdır. Yeni Türkiye yolunda, okuyan, araştıran, sorgulayan ve en önemlisi akleden bir nesli, yarınlar için yetiştirmektir. Bu vesileyle öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin, ilimizin her yerinde görev yapan eğitim camiasındaki görevlilerimize yeni eğitim ve öğretim yılının başarı ve mutluluk getirmesini temenni eder, başarılar dilerim."Ayrıca AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülin Göksoy, Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay, Karaman Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Bayram Uysal birer mesaj yayımlayarak İlköğretim Haftası'nı kutladılar.
KARAMAN (AA) - Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer ve AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er İlköğretim Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan...

KARAMAN (AA) - Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer ve AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er İlköğretim Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Güngörer mesajında, ilköğretimin geleceğimizin temeli olduğunu belirtti.

Eğitimin her ulusun hayat kaynağı olarak istikbalinin garantisi olduğunu vurgulayan Güngörer, " Okul gençliğe; insanlığı, saygıyı, ulusu ve ülkeyi sevmeyi öğretir. Yeni bilgiler, güzel günler ve aydınlık fikirlere kavuşmanız dileğiyle İlköğretim Haftanızı kutlar, yeni eğitim öğretim yılında sevgili öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerimize başarılar dilerim." dedi.

AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er de mesajında şunları kaydetti.

"Biliyoruz ki milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak, müreffeh milletler arasında yer almasını sağlamak için birinci şart eğitimdir. Bu anlamda yavrularımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir. Aydınlık Türkiye’nin güvencesi, hiç kuşkusuz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızdır. Yeni Türkiye yolunda, okuyan, araştıran, sorgulayan ve en önemlisi akleden bir nesli, yarınlar için yetiştirmektir. Bu vesileyle öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin, ilimizin her yerinde görev yapan eğitim camiasındaki görevlilerimize yeni eğitim ve öğretim yılının başarı ve mutluluk getirmesini temenni eder, başarılar dilerim."

Ayrıca AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülin Göksoy, Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay, Karaman Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Bayram Uysal birer mesaj yayımlayarak İlköğretim Haftası'nı kutladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.