pendik escort bayan
ak

"İlkbahar Ve Kampüs" Konulu Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni

13.05.2017 - 15:28, Güncelleme: 13.05.2017 - 15:28
 

"İlkbahar Ve Kampüs" Konulu Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesinde "İlkbahar ve Kampüs" konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni düzenlendi.CÜ'den yapılan açıklamaya göre,...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesinde "İlkbahar ve Kampüs" konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni düzenlendi.CÜ'den yapılan açıklamaya göre, Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından düzenlenen birinci amatör "İlkbahar ve Kampüs" konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni fakültenin sinema salonunda yapıldı.Yabancı Diller Yüksekokul Sekreteri Erdoğan Doğan, yarışmaya 30 fotoğrafla katılımın olduğunu belirtti.Yarışmanın ilk defa düzenlenmesine rağmen güzel bir faaliyet olduğunu aktaran Doğan, ilerleyen zamanlarda benzer etkinliklerin yapılacağını kaydetti.Yarışmada, Yabancı Diller Yüksekokulu öğrencilerinden Fidase Sakar birinci, Kevser Güçlü ikinci, Abdulsamet Özdemir ise üçüncü oldu.Yarışmanın birincisi Fidase Sakar'a plaketini, Doğan verdi. Programa, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesinde "İlkbahar ve Kampüs" konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni düzenlendi.CÜ'den yapılan açıklamaya göre,...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesinde "İlkbahar ve Kampüs" konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni düzenlendi.

CÜ'den yapılan açıklamaya göre, Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından düzenlenen birinci amatör "İlkbahar ve Kampüs" konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni fakültenin sinema salonunda yapıldı.

Yabancı Diller Yüksekokul Sekreteri Erdoğan Doğan, yarışmaya 30 fotoğrafla katılımın olduğunu belirtti.

Yarışmanın ilk defa düzenlenmesine rağmen güzel bir faaliyet olduğunu aktaran Doğan, ilerleyen zamanlarda benzer etkinliklerin yapılacağını kaydetti.

Yarışmada, Yabancı Diller Yüksekokulu öğrencilerinden Fidase Sakar birinci, Kevser Güçlü ikinci, Abdulsamet Özdemir ise üçüncü oldu.

Yarışmanın birincisi Fidase Sakar'a plaketini, Doğan verdi. Programa, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.