pendik escort bayan
ak

İlk Kez Fırça Ve Kürek Tutup Ofis Yenilediler

26.07.2017 - 10:18, Güncelleme: 26.07.2017 - 10:18
 

İlk Kez Fırça Ve Kürek Tutup Ofis Yenilediler

İstanbul'da özel lisede okuyan 10 öğrenci, Edinburgh Dükü Uluslararası Gençlik Ödülü Programı kapsamında Eskişehir'deki bir ofisi yeniledi, bahçe düzenlemesi yaptı- Projenin koordinatörü Aydar: - "Hayatlarında hiç boya ya da sıva yapmamış öğrencilerimiz,

ESKİŞEHİR (AA) - İstanbul'da özel lisede okuyan 10 öğrenci, Edinburgh Dükü Uluslararası Gençlik Ödülü Programı kapsamında ellerine ilk kez fırça ve kürek alıp Eskişehir'de bir ofisi yeniledi.Daha önce macera ve keşif eğitimi aldıkları Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfının (TİKAV) Eskişehir Ofisi'ni yenileyen öğrencilerin çalışması, 5 gün sürdü.Proje koordinatörü Öznur Aydar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Edinburgh Dükü Uluslararası Gençlik Ödülü Programı'nın gönüllülük bilincini geliştirilerek, gençlerin kişisel gelişimine destek olmayı hedeflediğini bildirdi.Öğrencilerin çok yönlü gelişmesini amaçladıklarını anlatan Aydar, "Proje kapsamında çocukların şehir dışında topluma yararlı hizmet yapması gerekiyor. Biz de bu ofisi yenileme kararı aldık. Hayatlarında hiç boya ya da sıva yapmamış öğrencilerimiz, harç karmaktan boyaya kadar her türlü işlemi gerçekleştirdi. Bahçe düzenlemesini yaptılar." diye konuştu.TİKAV Eskişehir Ofisinden Hakan Çalışkan da projeyi gençlerin bir ihtiyacı karşılayabilme kabiliyetini geliştirmek amacıyla uyguladıklarını dile getirdi.- "Kişisel gelişimime katkı sağlıyor"Öğrencilerden Yiğit Eren Yabeyli, toplumsal uyum çalışması kapsamında ofisi yenilediklerini belirterek, "Toplumda bir şeylerin fark edilmesini sağlamak istiyoruz. Hep beraber ilk kez böyle bir iş yapıyoruz. Kişisel gelişimime de katkı sağlıyor." dedi.Maya Berge de projede bu kadar zorluklarla karşılaşacaklarını tahmin etmediğini ancak belirli bir süre sonra takım çalışmasını öğrendiklerini vurguladı. Berk Tunga ise binanın dış cephe boyasını, bahçe düzenlemesini gerçekleştirdiklerini, güzel ve yaşanabilir bir ofis ortamı oluşturduklarını anlattı.Servet Pehlivan, evde yapmadığı işleri proje kapsamında gerçekleştirdiğini söyledi.
İstanbul'da özel lisede okuyan 10 öğrenci, Edinburgh Dükü Uluslararası Gençlik Ödülü Programı kapsamında Eskişehir'deki bir ofisi yeniledi, bahçe düzenlemesi yaptı- Projenin koordinatörü Aydar: - "Hayatlarında hiç boya ya da sıva yapmamış öğrencilerimiz,

ESKİŞEHİR (AA) - İstanbul'da özel lisede okuyan 10 öğrenci, Edinburgh Dükü Uluslararası Gençlik Ödülü Programı kapsamında ellerine ilk kez fırça ve kürek alıp Eskişehir'de bir ofisi yeniledi.

Daha önce macera ve keşif eğitimi aldıkları Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfının (TİKAV) Eskişehir Ofisi'ni yenileyen öğrencilerin çalışması, 5 gün sürdü.

Proje koordinatörü Öznur Aydar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Edinburgh Dükü Uluslararası Gençlik Ödülü Programı'nın gönüllülük bilincini geliştirilerek, gençlerin kişisel gelişimine destek olmayı hedeflediğini bildirdi.

Öğrencilerin çok yönlü gelişmesini amaçladıklarını anlatan Aydar, "Proje kapsamında çocukların şehir dışında topluma yararlı hizmet yapması gerekiyor. Biz de bu ofisi yenileme kararı aldık. Hayatlarında hiç boya ya da sıva yapmamış öğrencilerimiz, harç karmaktan boyaya kadar her türlü işlemi gerçekleştirdi. Bahçe düzenlemesini yaptılar." diye konuştu.

TİKAV Eskişehir Ofisinden Hakan Çalışkan da projeyi gençlerin bir ihtiyacı karşılayabilme kabiliyetini geliştirmek amacıyla uyguladıklarını dile getirdi.

- "Kişisel gelişimime katkı sağlıyor"

Öğrencilerden Yiğit Eren Yabeyli, toplumsal uyum çalışması kapsamında ofisi yenilediklerini belirterek, "Toplumda bir şeylerin fark edilmesini sağlamak istiyoruz. Hep beraber ilk kez böyle bir iş yapıyoruz. Kişisel gelişimime de katkı sağlıyor." dedi.

Maya Berge de projede bu kadar zorluklarla karşılaşacaklarını tahmin etmediğini ancak belirli bir süre sonra takım çalışmasını öğrendiklerini vurguladı.

Berk Tunga ise binanın dış cephe boyasını, bahçe düzenlemesini gerçekleştirdiklerini, güzel ve yaşanabilir bir ofis ortamı oluşturduklarını anlattı.

Servet Pehlivan, evde yapmadığı işleri proje kapsamında gerçekleştirdiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.