pendik escort bayan
ak

İlk dış transfer, Fransa’dan

18.06.2014 - 17:35, Güncelleme: 18.06.2014 - 17:35
 

İlk dış transfer, Fransa’dan

Sivas Dört Eylül Belediyespor, 2014-2015 sezonu öncesinde bir taraftan sözleşmesi sona eren oyuncularla iç transfer görüşmelerini sürdürürken, diğer taraftan kadrosunu güçlendirmek için futbolcu arayışlarını sürdürüyor.

3. lig temsilcimiz, dış transferde daha önce Fransa’nın Fcop takımında forma giymiş ileri uç ve orta saha oyuncusu Yaşar Günkaya ile üç yıllık sözleşme imzaladı. 1995 doğumlu genç oyuncu için Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi. Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, yönetim kurulu üyesi Ali İzgi ve Futbol Şube Sorumlusu İsak Emmioğlu’nun katıldığı imza töreninde, taraflar 3 yıllık mukaveleye imza attı. Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, yeni sezonda 2. lig hedefine ulaşmak için takıma faydalı olacağına inandıkları futbolcularla görüşmeleri sürdürdüklerini belirterek, bu kapsamda daha önce Fransa’nın Fcop takımında oynamış Yaşar Günkaya ile 3 yıllık anlaşma sağladıklarını söyledi. Bundan sonra da takıma katkı sağlayacak futbolcularla görüşmelerine devam edeceklerini belirten Tunahan, yeni transfer Yaşar Günkaya’nın takımın hedeflerine ulaşma katkı sağlayacağını ifade ederek, anlaşmanın her iki taraf için hayırlı olması temennisinde bulundu. - SİVAS   Facebook Sayfamız=>  https://www.facebook.com/sivasbultenicom Twitter Resmi Sayfamız => https://twitter.com/sivas_bulteni İletişim: sivasbulteni@yandex.com sivas , sivas belediyesi , sivas haberleri, sivasın tarihi, Sivas Dört Eylül Belediyespor, Sivas Dört Eylül, Belediyespor, Kulüp, Başkanı, Turhan Tunahan
Sivas Dört Eylül Belediyespor, 2014-2015 sezonu öncesinde bir taraftan sözleşmesi sona eren oyuncularla iç transfer görüşmelerini sürdürürken, diğer taraftan kadrosunu güçlendirmek için futbolcu arayışlarını sürdürüyor.

3. lig temsilcimiz, dış transferde daha önce Fransa’nın Fcop takımında forma giymiş ileri uç ve orta saha oyuncusu Yaşar Günkaya ile üç yıllık sözleşme imzaladı. 1995 doğumlu genç oyuncu için Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi.


Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, yönetim kurulu üyesi Ali İzgi ve Futbol Şube Sorumlusu İsak Emmioğlu’nun katıldığı imza töreninde, taraflar 3 yıllık mukaveleye imza attı.




Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, yeni sezonda 2. lig hedefine ulaşmak için takıma faydalı olacağına inandıkları futbolcularla görüşmeleri sürdürdüklerini belirterek, bu kapsamda daha önce Fransa’nın Fcop takımında oynamış Yaşar Günkaya ile 3 yıllık anlaşma sağladıklarını söyledi.


Bundan sonra da takıma katkı sağlayacak futbolcularla görüşmelerine devam edeceklerini belirten Tunahan, yeni transfer Yaşar Günkaya’nın takımın hedeflerine ulaşma katkı sağlayacağını ifade ederek, anlaşmanın her iki taraf için hayırlı olması temennisinde bulundu. - SİVAS

 

Facebook Sayfamız=>  https://www.facebook.com/sivasbultenicom

Twitter Resmi Sayfamız => https://twitter.com/sivas_bulteni

İletişim: sivasbulteni@yandex.com

sivas , sivas belediyesi , sivas haberleri, sivasın tarihi, Sivas Dört Eylül Belediyespor, Sivas Dört Eylül, Belediyespor, Kulüp, Başkanı, Turhan Tunahan


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.