pendik escort bayan
ak

Ilir Daja: “Hedefimiz gruplardan çıkmak”

05.10.2022 - 18:28, Güncelleme: 05.10.2022 - 18:28
 

Ilir Daja: “Hedefimiz gruplardan çıkmak”

Ballkani Teknik Direktörü Ilir Daja, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarın Sivasspor ile oynayacakları mücadele ile ilgili, "Rakiplerimiz zorlu olsa da gruplardan...

Ballkani Teknik Direktörü Ilir Daja, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarın Sivasspor ile oynayacakları mücadele ile ilgili, "Rakiplerimiz zorlu olsa da gruplardan çıkmak istiyoruz. Kosova'ya ikinci bir rüya yaşatmak istiyoruz. Buradan en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz" dedi.Kosova temsilcisi Ballkani'de Teknik Direktör Ilir Daja, maçın oynanacağı Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Daja, "Merhaba Sivas, merhaba Türkiye. Rakibimiz Sivasspor çok güçlü bir takım. Biz de iyi bir takımız, iyi mücadele ediyoruz. Bizim bir sıkıntımız bazı oyuncularımızın eksik olması. Yarınki maç için herkese başarılar diliyorum" dedi.Bir gazetecinin "Sivasspor'a göre çok genç takımsınız. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklindeki sorusuna Daja, "Takımımız evet genç bir takım. Ama takımımız daha önce de Avrupa'da oynadı. Rakibimize yaşlı demeyelim de tecrübeli bir takım diyelim. Bu maçın bir gösteri maçı olacağını söyleyebilirim" yanıtını verdi."İlk grup tecrübemiz"Gruplardaki hedefi ile ilgili ise Daja, "Bu bizim ilk grup tecrübemiz. Grup aşamaları her zaman zor olur. Rakiplerimiz zorlu olsa da gruplardan çıkmak istiyoruz. Kosova'ya ikinci bir rüya yaşatmak istiyoruz. Buradan en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Ballkani Teknik Direktörü Ilir Daja, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarın Sivasspor ile oynayacakları mücadele ile ilgili, "Rakiplerimiz zorlu olsa da gruplardan...
Ballkani Teknik Direktörü Ilir Daja, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarın Sivasspor ile oynayacakları mücadele ile ilgili, "Rakiplerimiz zorlu olsa da gruplardan çıkmak istiyoruz. Kosova'ya ikinci bir rüya yaşatmak istiyoruz. Buradan en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz" dedi.

Kosova temsilcisi Ballkani'de Teknik Direktör Ilir Daja, maçın oynanacağı Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Daja, "Merhaba Sivas, merhaba Türkiye. Rakibimiz Sivasspor çok güçlü bir takım. Biz de iyi bir takımız, iyi mücadele ediyoruz. Bizim bir sıkıntımız bazı oyuncularımızın eksik olması. Yarınki maç için herkese başarılar diliyorum" dedi.

Bir gazetecinin "Sivasspor'a göre çok genç takımsınız. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklindeki sorusuna Daja, "Takımımız evet genç bir takım. Ama takımımız daha önce de Avrupa'da oynadı. Rakibimize yaşlı demeyelim de tecrübeli bir takım diyelim. Bu maçın bir gösteri maçı olacağını söyleyebilirim" yanıtını verdi.

"İlk grup tecrübemiz"

Gruplardaki hedefi ile ilgili ise Daja, "Bu bizim ilk grup tecrübemiz. Grup aşamaları her zaman zor olur. Rakiplerimiz zorlu olsa da gruplardan çıkmak istiyoruz. Kosova'ya ikinci bir rüya yaşatmak istiyoruz. Buradan en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.