pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ilgın'dan Kısa Kısa

17.02.2018 - 11:08, Güncelleme: 17.02.2018 - 11:08
 

Ilgın'dan Kısa Kısa

KONYA (AA) - Ilgın'da bir grup öğrenci ve öğretmen, Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak ve moral vermek amacıyla Ilgın’da görev yapan askerleri ziyaret...

KONYA (AA) - Ilgın'da bir grup öğrenci ve öğretmen, Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak ve moral vermek amacıyla Ilgın’da görev yapan askerleri ziyaret etti.Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda öğrenim gören bir grup öğrenci, öğretmenleri ile Ilgın İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.Öğrencileri, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Mustafa Elgün ve askeri personel karşıladı.Öğrenciler, Elgün’e Kur’an-ı Kerim, Türk bayrağı ve yazdıkları mektupları hediye etti.Elgün, öğrencilerin ziyaretinden çok mutlu olduklarını söyledi.- CHP Ilgın İlçe Başkan'ı Kozan'ın açıklamasıCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ilgın İlçe Başkanı Mustafa Kozan, Ilgın Şeker Fabrikası'nın özelleştirme kapsamına alınması ile ilgili basın açıklaması yaptı.Kozan, Ilgın Şeker Fabrikasını özelleştirmenin ilçeye yapılacak olan en büyük ihanet olduğunu belirtti.Ilgın Şeker Fabrikası'nın özelleştirilmesinin binlerce insanı ekmeğinden edeceğini ifade eden Kozan, şunları kaydetti:"1982 yılından bu tarafa faaliyet gösteren Ilgın Şeker Fabrikası, yılda ortalama 1 milyon ton pancar işleyerek Ilgın ekonomisine devasa bir katkı sağlamaktadır. Pancar alımı zamanında geçici işçiler ile yaklaşık bin kişinin çalıştığı Şeker Fabrikası, ilçe ekonomisinin can damarıdır. Derhal bu yanlıştan dönülmelidir. Şeker fabrikasını satmak gerçekten bu ülkeye, Ilgın'a ihanettir."
KONYA (AA) - Ilgın'da bir grup öğrenci ve öğretmen, Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak ve moral vermek amacıyla Ilgın’da görev yapan askerleri ziyaret...

KONYA (AA) - Ilgın'da bir grup öğrenci ve öğretmen, Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak ve moral vermek amacıyla Ilgın’da görev yapan askerleri ziyaret etti.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda öğrenim gören bir grup öğrenci, öğretmenleri ile Ilgın İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Öğrencileri, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Mustafa Elgün ve askeri personel karşıladı.

Öğrenciler, Elgün’e Kur’an-ı Kerim, Türk bayrağı ve yazdıkları mektupları hediye etti.

Elgün, öğrencilerin ziyaretinden çok mutlu olduklarını söyledi.

- CHP Ilgın İlçe Başkan'ı Kozan'ın açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ilgın İlçe Başkanı Mustafa Kozan, Ilgın Şeker Fabrikası'nın özelleştirme kapsamına alınması ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Kozan, Ilgın Şeker Fabrikasını özelleştirmenin ilçeye yapılacak olan en büyük ihanet olduğunu belirtti.

Ilgın Şeker Fabrikası'nın özelleştirilmesinin binlerce insanı ekmeğinden edeceğini ifade eden Kozan, şunları kaydetti:

"1982 yılından bu tarafa faaliyet gösteren Ilgın Şeker Fabrikası, yılda ortalama 1 milyon ton pancar işleyerek Ilgın ekonomisine devasa bir katkı sağlamaktadır. Pancar alımı zamanında geçici işçiler ile yaklaşık bin kişinin çalıştığı Şeker Fabrikası, ilçe ekonomisinin can damarıdır. Derhal bu yanlıştan dönülmelidir. Şeker fabrikasını satmak gerçekten bu ülkeye, Ilgın'a ihanettir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.