pendik escort bayan
ak

Ilgın'da Uyuşturucu Operasyonu

10.06.2019 - 13:33, Güncelleme: 10.06.2019 - 13:33
 

Ilgın'da Uyuşturucu Operasyonu

KONYA (AA) - Ilgın'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Ilgın Emniyet Müdürlüğü ekipleri,...

KONYA (AA) - Ilgın'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Ilgın Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Akşehir'den Ilgın'a uyuşturucu madde satmak üzere bir şahsın geldiği ihbarını aldı.Yapılan operasyonda İ. Ç. ve M. T. suçüstü yakalandı.Üzerinde bir miktar eroin maddesi ile yakalanan İ. Ç. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı.Diğer şüpheli M. T ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Tutuklanan zanlı ceza evine gönderildi.Öte yandan Camiatik Mahallesi Halk Bank kavşağında Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphe üzerine iki kişiyi durdurdu.Yapılan aramada V. C. İ üzerinde kullanıma hazır paket halinde sarılmış esrar maddesi ele geçirildi.Şüpheliler V. C. İ ve H. A gözaltına alındı.
KONYA (AA) - Ilgın'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Ilgın Emniyet Müdürlüğü ekipleri,...

KONYA (AA) - Ilgın'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Ilgın Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Akşehir'den Ilgın'a uyuşturucu madde satmak üzere bir şahsın geldiği ihbarını aldı.

Yapılan operasyonda İ. Ç. ve M. T. suçüstü yakalandı.

Üzerinde bir miktar eroin maddesi ile yakalanan İ. Ç. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

Diğer şüpheli M. T ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Tutuklanan zanlı ceza evine gönderildi.

Öte yandan Camiatik Mahallesi Halk Bank kavşağında Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphe üzerine iki kişiyi durdurdu.

Yapılan aramada V. C. İ üzerinde kullanıma hazır paket halinde sarılmış esrar maddesi ele geçirildi.

Şüpheliler V. C. İ ve H. A gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.