pendik escort bayan
ak

Ilgın'da "Tıbbi Ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği" Kursu

19.03.2018 - 12:23, Güncelleme: 19.03.2018 - 12:23
 

Ilgın'da "Tıbbi Ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği" Kursu

KONYA (AA) - Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan "Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği" kursunda bitki yetiştiriciliğinin yanında bitkilerden...

KONYA (AA) - Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan "Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği" kursunda bitki yetiştiriciliğinin yanında bitkilerden krem üretme eğitimi verildi.Tıbbi ve Aromatik Bitki teknikeri Asiye Çıplak tarafından Halk Eğitim Merkezi'nde açılan ve 35 kursiyerin katıldığı eğitim bitkilerin yağından krem üretme eğitimi uygulamalı olarak verildi.Çıplak, gazetecilere yaptığı açıklamada, kursiyerlere ilaç sanayinin yanı sıra baharat ve gıda koruma amaçlı olarak da kullanılan bu tür bitkiler hakkında bilgi verdiklerini söyledi."Kursumuz ilaç ve baharat bitkileri ve soğanlı bitkiler olmak üzere 3 temel bölümden oluşuyor." diyen Çıplak, "Eğitimimize bu bitkiler nasıl yetiştirilir, bitkilerden nasıl yağ elde edilir ve krem halini alır eğitimi ile devam ediyoruz. Kursumuza ilgi oldukça yoğun, ben kursiyerlerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.
KONYA (AA) - Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan "Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği" kursunda bitki yetiştiriciliğinin yanında bitkilerden...

KONYA (AA) - Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan "Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği" kursunda bitki yetiştiriciliğinin yanında bitkilerden krem üretme eğitimi verildi.

Tıbbi ve Aromatik Bitki teknikeri Asiye Çıplak tarafından Halk Eğitim Merkezi'nde açılan ve 35 kursiyerin katıldığı eğitim bitkilerin yağından krem üretme eğitimi uygulamalı olarak verildi.

Çıplak, gazetecilere yaptığı açıklamada, kursiyerlere ilaç sanayinin yanı sıra baharat ve gıda koruma amaçlı olarak da kullanılan bu tür bitkiler hakkında bilgi verdiklerini söyledi.

"Kursumuz ilaç ve baharat bitkileri ve soğanlı bitkiler olmak üzere 3 temel bölümden oluşuyor." diyen Çıplak, "Eğitimimize bu bitkiler nasıl yetiştirilir, bitkilerden nasıl yağ elde edilir ve krem halini alır eğitimi ile devam ediyoruz. Kursumuza ilgi oldukça yoğun, ben kursiyerlerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.