pendik escort bayan
ak

Ilgın’da Tasavvuf Müziği Konseri

09.06.2017 - 10:33, Güncelleme: 09.06.2017 - 10:33
 

Ilgın’da Tasavvuf Müziği Konseri

KONYA (AA) - Ilgın'da ramazan etkinlikleri kapsamında tasavvuf müziği konseri düzenlendi.Ilgın Müftülüğü tarafından Lala Mustafa Paşa Külliyesi Kurşunlu...

KONYA (AA) - Ilgın'da ramazan etkinlikleri kapsamında tasavvuf müziği konseri düzenlendi.Ilgın Müftülüğü tarafından Lala Mustafa Paşa Külliyesi Kurşunlu Cami avlusunda gerçekleştirilen konserde Ali Topçu yönetiminde bazı eserler seslendirdi.İlçe Müftüsü Abdurrahim Kocagöl yaptığı konuşmada Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Ilgın'da da ramazan ayının dolu dolu geçtiğini söyledi.Kurşunlu camisinde teravih namazının hatim ile kılındığını ifade eden Kocagöl, "Namazdan sonra imsak vaktine kadar da cami avlumuzda Türk tasavvuf musikisi konserleri verilerek bir ramazan şenliği düzenleniyor. Vatandaşlarımızda buna ilgi duyuyorlar. İlçemizde iftar sofralarından tutun, hayır hasenata, ibadetlerimize kadar çok güzel bir ramazan-ı şerif yaşıyoruz. Allah'ım ibadetlerimizi kabul etsin inşallah." dedi.Konseri, Kaymakam Yücel Gemici, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri, din görevlileri ile vatandaşlar izledi.
KONYA (AA) - Ilgın'da ramazan etkinlikleri kapsamında tasavvuf müziği konseri düzenlendi.Ilgın Müftülüğü tarafından Lala Mustafa Paşa Külliyesi Kurşunlu...

KONYA (AA) - Ilgın'da ramazan etkinlikleri kapsamında tasavvuf müziği konseri düzenlendi.

Ilgın Müftülüğü tarafından Lala Mustafa Paşa Külliyesi Kurşunlu Cami avlusunda gerçekleştirilen konserde Ali Topçu yönetiminde bazı eserler seslendirdi.

İlçe Müftüsü Abdurrahim Kocagöl yaptığı konuşmada Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Ilgın'da da ramazan ayının dolu dolu geçtiğini söyledi.

Kurşunlu camisinde teravih namazının hatim ile kılındığını ifade eden Kocagöl, "Namazdan sonra imsak vaktine kadar da cami avlumuzda Türk tasavvuf musikisi konserleri verilerek bir ramazan şenliği düzenleniyor. Vatandaşlarımızda buna ilgi duyuyorlar. İlçemizde iftar sofralarından tutun, hayır hasenata, ibadetlerimize kadar çok güzel bir ramazan-ı şerif yaşıyoruz. Allah'ım ibadetlerimizi kabul etsin inşallah." dedi.

Konseri, Kaymakam Yücel Gemici, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri, din görevlileri ile vatandaşlar izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.