pendik escort bayan
ak

Ilgın'da Osmanlı Meydanı İçin Çalışmalar Başladı

19.03.2018 - 12:38, Güncelleme: 19.03.2018 - 12:38
 

Ilgın'da Osmanlı Meydanı İçin Çalışmalar Başladı

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Karahan, Osmanlı Meydanı oluşturulması projesinde, eski sinema salonunun yıkımıyla çalışmaların başladığını...

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Karahan, Osmanlı Meydanı oluşturulması projesinde, eski sinema salonunun yıkımıyla çalışmaların başladığını bildirdi. Karahan, Osmanlı Meydanı Projesi içerisinde yer alan eski sinema salonunun yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemelerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Karahan, yıllardır tartıştıkları, konuştukları bir çalışmayı, bu yıkım çalışmalarıyla hayata geçirmeye başladıklarını ifade ererek, şunları kaydetti: "İlçemizin meydana hatta meydanlara ihtiyacı var. Kimlikli şehirlerin, hafızalarda iz bırakan kentlerin belli başlı özellikleri vardır. Bunlardan ilki yolların genişliği, ikincisi parkları, üçüncüsü binaların mimari özellikleri ve dördüncüsü ise meydanlarıdır. Bu dört özelliği bünyesinde barındıran şehirler çekim özelliği olan şehirlerdir. Biz de dönemimiz boyunca bu hususlar üzerinde önemle durduk. Belediyemize ait olan 1960 yılında yapılan eski tarihlerde belediye sineması ve kültür sarayı olarak kullanılan binanın yıkım çalışmalarına başladık. Yerine belediyemizin en önemli projelerinden biri olan Osmanlı Meydanı Projesi yapılarak Ilgınımıza kent meydanı kazandırmış olacağız. Ilgın’a bir iz daha bırakmak istiyoruz."
KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Karahan, Osmanlı Meydanı oluşturulması projesinde, eski sinema salonunun yıkımıyla çalışmaların başladığını...

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Karahan, Osmanlı Meydanı oluşturulması projesinde, eski sinema salonunun yıkımıyla çalışmaların başladığını bildirdi.

Karahan, Osmanlı Meydanı Projesi içerisinde yer alan eski sinema salonunun yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemelerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Karahan, yıllardır tartıştıkları, konuştukları bir çalışmayı, bu yıkım çalışmalarıyla hayata geçirmeye başladıklarını ifade ererek, şunları kaydetti:

"İlçemizin meydana hatta meydanlara ihtiyacı var. Kimlikli şehirlerin, hafızalarda iz bırakan kentlerin belli başlı özellikleri vardır. Bunlardan ilki yolların genişliği, ikincisi parkları, üçüncüsü binaların mimari özellikleri ve dördüncüsü ise meydanlarıdır. Bu dört özelliği bünyesinde barındıran şehirler çekim özelliği olan şehirlerdir. Biz de dönemimiz boyunca bu hususlar üzerinde önemle durduk. Belediyemize ait olan 1960 yılında yapılan eski tarihlerde belediye sineması ve kültür sarayı olarak kullanılan binanın yıkım çalışmalarına başladık. Yerine belediyemizin en önemli projelerinden biri olan Osmanlı Meydanı Projesi yapılarak Ilgınımıza kent meydanı kazandırmış olacağız. Ilgın’a bir iz daha bırakmak istiyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.