pendik escort bayan
ak

Ilgın'da Fidan Dağıtımı

21.03.2018 - 15:23, Güncelleme: 21.03.2018 - 15:23
 

Ilgın'da Fidan Dağıtımı

KONYA (AA) - Ilgın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selahattin Can, üyelerine fidan dağıtımı gerçekleştirdiklerini söyledi.Can, gazetecilere yaptığı...

KONYA (AA) - Ilgın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selahattin Can, üyelerine fidan dağıtımı gerçekleştirdiklerini söyledi.Can, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önceki yıllarda yönetim kurulu olarak "Her Esnafa Bir Fidan" kampanyası düzenlediklerini söyledi.Kampanyanın bu yıl da sürdürüldüğünü dile getiren Can, "Üyelerimiz fidanlarını odamızdan temin edilebilir. Bir kuşağın diktiği ağacın gölgesinde gelecek kuşaklar serinler. Esnaf ve sanatkarlar olarak gelecek kuşaklara bir nefes de biz verelim istiyoruz." diye konuştu.
KONYA (AA) - Ilgın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selahattin Can, üyelerine fidan dağıtımı gerçekleştirdiklerini söyledi.Can, gazetecilere yaptığı...

KONYA (AA) - Ilgın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selahattin Can, üyelerine fidan dağıtımı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Can, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önceki yıllarda yönetim kurulu olarak "Her Esnafa Bir Fidan" kampanyası düzenlediklerini söyledi.

Kampanyanın bu yıl da sürdürüldüğünü dile getiren Can, "Üyelerimiz fidanlarını odamızdan temin edilebilir. Bir kuşağın diktiği ağacın gölgesinde gelecek kuşaklar serinler. Esnaf ve sanatkarlar olarak gelecek kuşaklara bir nefes de biz verelim istiyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.