pendik escort bayan
ak

Ilgın'da Dünya Engelliler Günü Kutlandı

03.12.2018 - 17:53, Güncelleme: 03.12.2018 - 17:53
 

Ilgın'da Dünya Engelliler Günü Kutlandı

KONYA (AA) - Ilgın'da, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü düzenlenen etkinlikle kutlandı. Özel Mevlana Rehabilitasyon Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü...

KONYA (AA) - Ilgın'da, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü düzenlenen etkinlikle kutlandı. Özel Mevlana Rehabilitasyon Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Ilgın Belediyesi ve Ilgın Engelliler Derneği katkılarıyla program düzenledi. Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, yaptığı konuşmada, çocuklarımızın mutluluğunun gözlerinden okunduğunu ifade ederek, bu etkinlikle bir kez daha sevginin, saygının ve umudun olduğu yerde engelin olmadığını gördüklerini söyledi. Programa, Kaymakam Yunus Fatih Kadiroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Berber, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılınç ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.
KONYA (AA) - Ilgın'da, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü düzenlenen etkinlikle kutlandı. Özel Mevlana Rehabilitasyon Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü...

KONYA (AA) - Ilgın'da, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Özel Mevlana Rehabilitasyon Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Ilgın Belediyesi ve Ilgın Engelliler Derneği katkılarıyla program düzenledi.

Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, yaptığı konuşmada, çocuklarımızın mutluluğunun gözlerinden okunduğunu ifade ederek, bu etkinlikle bir kez daha sevginin, saygının ve umudun olduğu yerde engelin olmadığını gördüklerini söyledi.

Programa, Kaymakam Yunus Fatih Kadiroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Berber, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılınç ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.