pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ilgın'da Aşure Etkinliği

26.10.2016 - 15:23, Güncelleme: 26.10.2016 - 15:23
 

Ilgın'da Aşure Etkinliği

KONYA (AA) - Ilgın Şehit Bekir Şenyiğit Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından aşure etkinliği düzenlendi. Okulda düzenlenen etkinlik Kur'an-ı Kerim tilaveti...

KONYA (AA) - Ilgın Şehit Bekir Şenyiğit Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından aşure etkinliği düzenlendi. Okulda düzenlenen etkinlik Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Okul Müdürü Adem Kocabaş, yaptığı konuşmada, aşure etkinliği ile birlik ve beraberliği pekiştirmeyi amaçladıklarını belirterek, "Okulumuzda geleneksel olarak düzenlediğimiz aşure gününün başta tüm İslam alemine ve Ilgın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Öğrencilerimiz, velilerimiz ve Ilgın İmam Hatip Sevdalıları tarafından organize edilen aşure etkinliğinin bu yıl beşincisini düzenliyoruz. İnşallah yer yıl geleneksel olarak etkinliğimizi devam ettireceğiz." dedi. Yapılan duanın ardından öğrenciler, misafirlere aşure dağıttı.Etkinliğe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Hüsnü Duran, Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Geyik, Sivil Toplum Kuruluşları ve siyası parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
KONYA (AA) - Ilgın Şehit Bekir Şenyiğit Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından aşure etkinliği düzenlendi. Okulda düzenlenen etkinlik Kur'an-ı Kerim tilaveti...

KONYA (AA) - Ilgın Şehit Bekir Şenyiğit Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından aşure etkinliği düzenlendi.

Okulda düzenlenen etkinlik Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Okul Müdürü Adem Kocabaş, yaptığı konuşmada, aşure etkinliği ile birlik ve beraberliği pekiştirmeyi amaçladıklarını belirterek, "Okulumuzda geleneksel olarak düzenlediğimiz aşure gününün başta tüm İslam alemine ve Ilgın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Öğrencilerimiz, velilerimiz ve Ilgın İmam Hatip Sevdalıları tarafından organize edilen aşure etkinliğinin bu yıl beşincisini düzenliyoruz. İnşallah yer yıl geleneksel olarak etkinliğimizi devam ettireceğiz." dedi.

Yapılan duanın ardından öğrenciler, misafirlere aşure dağıttı.

Etkinliğe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Hüsnü Duran, Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Geyik, Sivil Toplum Kuruluşları ve siyası parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.