pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ilgın Belediyesi Yeni Hizmet Binasına Taşındı

23.01.2017 - 09:28, Güncelleme: 23.01.2017 - 09:28
 

Ilgın Belediyesi Yeni Hizmet Binasına Taşındı

KONYA (AA) - Ilgın Belediyesi yeni hizmet binasına taşındı.Belediye Başkanı Mehmet Karahan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi...

KONYA (AA) - Ilgın Belediyesi yeni hizmet binasına taşındı.Belediye Başkanı Mehmet Karahan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerindeki eski Hükümet Konağının, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendiğini hatırlattı.Belediyenin bu binaya taşındığını ifade eden Karahan, şunları kaydetti:"Yeni hizmet binamız daha verimli olacak. Vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet verebilmek için, daha büyük bir belediye binasına ihtiyaç vardı. Bu sorun, sonunda giderildi. Binaya taşınma neredeyse tamamlandı. Birkaç tane birimimizin taşınma çalışmaları devam ediyor. Boşalttığımız belediye binamızın bulunduğu arsaya ise kültür merkezi inşaatına başlayacağız. İlçe halkımıza hayırlı, uğurlu olsun. Ayrıca bize yenileme çalışmalarında desteğini esirgemeyen, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek'e teşekkür ederim."
KONYA (AA) - Ilgın Belediyesi yeni hizmet binasına taşındı.Belediye Başkanı Mehmet Karahan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi...

KONYA (AA) - Ilgın Belediyesi yeni hizmet binasına taşındı.

Belediye Başkanı Mehmet Karahan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerindeki eski Hükümet Konağının, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendiğini hatırlattı.

Belediyenin bu binaya taşındığını ifade eden Karahan, şunları kaydetti:

"Yeni hizmet binamız daha verimli olacak. Vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet verebilmek için, daha büyük bir belediye binasına ihtiyaç vardı. Bu sorun, sonunda giderildi. Binaya taşınma neredeyse tamamlandı. Birkaç tane birimimizin taşınma çalışmaları devam ediyor. Boşalttığımız belediye binamızın bulunduğu arsaya ise kültür merkezi inşaatına başlayacağız. İlçe halkımıza hayırlı, uğurlu olsun. Ayrıca bize yenileme çalışmalarında desteğini esirgemeyen, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek'e teşekkür ederim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.