pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ilgaz'da 5 Bin Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

09.06.2018 - 22:28, Güncelleme: 09.06.2018 - 22:28
 

Ilgaz'da 5 Bin Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, Ilgaz Belediyesi tarafından kurulan iftar sofrasında 5 bin kişi orucunu açtı.Ilgaz meydanında kurulan iftar sofrasında akşam...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, Ilgaz Belediyesi tarafından kurulan iftar sofrasında 5 bin kişi orucunu açtı.Ilgaz meydanında kurulan iftar sofrasında akşam ezanının okunmasıyla ellerini semaya kaldıran yaklaşık 5 bin kişi, duanın ardından orucunu açtı.Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, burada yaptığı konuşmada, Allah'tan milletin birliğini ve beraberliğini bozmaması temennisinde bulundu.Ayrı gayrı olmadan bir bütün olarak hareket ettiklerini anlatan Çayır, "Ben bu topraklarda doğdum, büyüdüm. Ilgaz, Çankırı'nın en büyük ilçesi ve her şeylerin en iyisine layıktır. Hemşehrilerimin hiçbir şeyden mahrum kalmaması için bütün gayretimizle çalışıyoruz." dedi.Göreve geldiğinden beri durmadan çalıştıklarını anlatan Çayır, "Hemşehrilerim, sizin dualarınız sayesinde biz ayaktayız. Yapılan bu hizmetler sizlerin dualarıyla gerçekleştiriliyor. Bu sene yaptığımız iftarımız daim olsun diyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Bu toprakların kıymetini bilmek lazım." diye konuştu.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, Ilgaz Belediyesi tarafından kurulan iftar sofrasında 5 bin kişi orucunu açtı.Ilgaz meydanında kurulan iftar sofrasında akşam...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, Ilgaz Belediyesi tarafından kurulan iftar sofrasında 5 bin kişi orucunu açtı.

Ilgaz meydanında kurulan iftar sofrasında akşam ezanının okunmasıyla ellerini semaya kaldıran yaklaşık 5 bin kişi, duanın ardından orucunu açtı.

Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, burada yaptığı konuşmada, Allah'tan milletin birliğini ve beraberliğini bozmaması temennisinde bulundu.

Ayrı gayrı olmadan bir bütün olarak hareket ettiklerini anlatan Çayır, "Ben bu topraklarda doğdum, büyüdüm. Ilgaz, Çankırı'nın en büyük ilçesi ve her şeylerin en iyisine layıktır. Hemşehrilerimin hiçbir şeyden mahrum kalmaması için bütün gayretimizle çalışıyoruz." dedi.

Göreve geldiğinden beri durmadan çalıştıklarını anlatan Çayır, "Hemşehrilerim, sizin dualarınız sayesinde biz ayaktayız. Yapılan bu hizmetler sizlerin dualarıyla gerçekleştiriliyor. Bu sene yaptığımız iftarımız daim olsun diyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Bu toprakların kıymetini bilmek lazım." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.