pendik escort bayan
ak

İldem Semt Polikliniği'nde "Akşam Mesaisi"

21.02.2018 - 14:03, Güncelleme: 21.02.2018 - 14:03
 

İldem Semt Polikliniği'nde "Akşam Mesaisi"

Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıç:-"Buradan günlük yaklaşık bin vatandaşımız yararlanıyor"

KAYSERİ (AA) - İldem Semt Polikliniği, bu ay itibariyle mesai dışı hizmet vererek saat 23:00'e kadar hasta kabul edecek.Yaklaşık 1 yıl önce Melikgazi Belediyesi tarafından yaptırılan ve Sağlık Bakanlığına devredilen Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesi'ne bağlı olarak çalışan İldem Semt Polikliniği, vatandaşlardan gelen talep üzerine yapılan düzenleme ile saat 23:00'e kadar hizmet verecek.Düzenleme öncesi polikliniğe ziyarette bulunan İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, gazetecilere yaptığı açıklamada, mesai saatleri içeresinde birçok branşta hasta muayenesi, laboratuvar tetkiki, röntgen çekimi ve ağız diş sağlığı hizmetleri ile İldem Semt Polikliniği'nin bölge halkı için her geçen gün önem kazandığını söyledi.Vatandaşlardan gelen talebi yerine getirebilmek için mesai saatlerinde değişikliğe gittiklerini belirten Benli, "İldem bölgesindeki sağlık sorunlarının çözümü noktasında araştırma ve çalışmalar sonucu şehir merkezine uzaklığı ve bölgenin giderek artan yerleşim yeri olması da gözönünde bulundurularak, şubat ayı itibariyle hafta içi 16:00-23:00 saatleri arasında hafta sonu ise 08:00 - 23:00 saatleri arasında İldem Semt Polikliniğimizde aile hekimlerimizle mesai dışı poliklinik hizmetini vermeye başladık." ifadesini kullandı.Ek olarak İldem bölgesindeki aile sağlık merkezlerindeki esnek mesai uygulamalarının da devam edeceğini belirten Benli, Kayseri'deki sağlık konularında oluşabilecek mağduriyetlerin önüne geçilmesi noktasında, İl Sağlık Müdürlüğü olarak hız kesmeden çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da burada kamu ve yerel yönetimler arasındaki işbirliğinin en güzel örneğini, vatandaşlara sunmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.Vatandaşların, saat 16:00'dan sonra hizmet alamadıkları için sürekli kendilerine talepte bulunduklarını belirten Büyükkılıç, İl Sağlık Müdürlüğü ile yaptıkları görüşmeler neticesinde, şubat ayından itibaren akşamları da hasta kabulüne başlanıldığını ifade etti.Bu polikliniğin 100 bin'in üzerinde bir nüfusa hitap etmesi açısından da çok önemli bir konumda bulunduğunu aktaran Memduh Büyükkılıç, şunları kaydetti:"Buradan günlük yaklaşık bin vatandaşımız yararlanıyor. Yıllık bir hesap yaptığımızda yaklaşık 250 bin kişi burada sağlık hizmeti alıyor. Burası olmasaydı, bu kitle merkezdeki hastanelere yönelecekti bu da trafik yoğunluğuna, ekonomik ve zaman kaybına neden olacaktı. Biz Melikgazi Belediyesi olarak her konuya eğiliyoruz. Sadece, yol kaldırım yapmakla bu iş olmaz önemli olan gönüllerle yapılan hizmetlerle vatandaşla buluşmak önemlidir. Artık burada saat 17:00 sonra da hasta kabulü olunca hizmet verilen kişi rakamında da doğal olarak artış olacaktır. Bu hizmetin verilmesinde emeği olan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum."
Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıç:-"Buradan günlük yaklaşık bin vatandaşımız yararlanıyor"

KAYSERİ (AA) - İldem Semt Polikliniği, bu ay itibariyle mesai dışı hizmet vererek saat 23:00'e kadar hasta kabul edecek.

Yaklaşık 1 yıl önce Melikgazi Belediyesi tarafından yaptırılan ve Sağlık Bakanlığına devredilen Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesi'ne bağlı olarak çalışan İldem Semt Polikliniği, vatandaşlardan gelen talep üzerine yapılan düzenleme ile saat 23:00'e kadar hizmet verecek.

Düzenleme öncesi polikliniğe ziyarette bulunan İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, gazetecilere yaptığı açıklamada, mesai saatleri içeresinde birçok branşta hasta muayenesi, laboratuvar tetkiki, röntgen çekimi ve ağız diş sağlığı hizmetleri ile İldem Semt Polikliniği'nin bölge halkı için her geçen gün önem kazandığını söyledi.

Vatandaşlardan gelen talebi yerine getirebilmek için mesai saatlerinde değişikliğe gittiklerini belirten Benli, "İldem bölgesindeki sağlık sorunlarının çözümü noktasında araştırma ve çalışmalar sonucu şehir merkezine uzaklığı ve bölgenin giderek artan yerleşim yeri olması da gözönünde bulundurularak, şubat ayı itibariyle hafta içi 16:00-23:00 saatleri arasında hafta sonu ise 08:00 - 23:00 saatleri arasında İldem Semt Polikliniğimizde aile hekimlerimizle mesai dışı poliklinik hizmetini vermeye başladık." ifadesini kullandı.

Ek olarak İldem bölgesindeki aile sağlık merkezlerindeki esnek mesai uygulamalarının da devam edeceğini belirten Benli, Kayseri'deki sağlık konularında oluşabilecek mağduriyetlerin önüne geçilmesi noktasında, İl Sağlık Müdürlüğü olarak hız kesmeden çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da burada kamu ve yerel yönetimler arasındaki işbirliğinin en güzel örneğini, vatandaşlara sunmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Vatandaşların, saat 16:00'dan sonra hizmet alamadıkları için sürekli kendilerine talepte bulunduklarını belirten Büyükkılıç, İl Sağlık Müdürlüğü ile yaptıkları görüşmeler neticesinde, şubat ayından itibaren akşamları da hasta kabulüne başlanıldığını ifade etti.

Bu polikliniğin 100 bin'in üzerinde bir nüfusa hitap etmesi açısından da çok önemli bir konumda bulunduğunu aktaran Memduh Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Buradan günlük yaklaşık bin vatandaşımız yararlanıyor. Yıllık bir hesap yaptığımızda yaklaşık 250 bin kişi burada sağlık hizmeti alıyor. Burası olmasaydı, bu kitle merkezdeki hastanelere yönelecekti bu da trafik yoğunluğuna, ekonomik ve zaman kaybına neden olacaktı. Biz Melikgazi Belediyesi olarak her konuya eğiliyoruz. Sadece, yol kaldırım yapmakla bu iş olmaz önemli olan gönüllerle yapılan hizmetlerle vatandaşla buluşmak önemlidir. Artık burada saat 17:00 sonra da hasta kabulü olunca hizmet verilen kişi rakamında da doğal olarak artış olacaktır. Bu hizmetin verilmesinde emeği olan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.