pendik escort bayan
ak

İlçe Protokolü Öğrencilerle Kahvaltıda Buluştu

13.11.2018 - 09:13, Güncelleme: 13.11.2018 - 09:13
 

İlçe Protokolü Öğrencilerle Kahvaltıda Buluştu

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen ve Emniyet Müdürü Hasan Uludağ, Şehit Tuncer Çeliker Yatılı Bölge...

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen ve Emniyet Müdürü Hasan Uludağ, Şehit Tuncer Çeliker Yatılı Bölge Ortaokulu Pansiyonu'nda kalan öğrencilerle kahvaltıda bir araya geldi.Kaymakam Pektaş ve beraberindekiler, 24 kız ve 26 de erkek öğrencinin kaldığı Şehit Pansiyonu ziyaret etti.Okul Müdürü Mustafa Hatipoğlu’ndan bilgi alan Pektaş, amaçlarının öğrencilere aile ortamını yaşatmak ve öğrencilerin sıkıntılarını dinlemek olduğunu söyledi.Kahvaltı kuyruğunun en sonuna geçen protokol üyeleri, öğrencilerle sohbet ederek, sorunlarını dinledi.Kahvaltıya Milli Eğitim Şube Müdürleri Fehmi Kılıçkaya, Mehmet Bilgiç, Murat Kalkan da katıldı.
SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen ve Emniyet Müdürü Hasan Uludağ, Şehit Tuncer Çeliker Yatılı Bölge...

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen ve Emniyet Müdürü Hasan Uludağ, Şehit Tuncer Çeliker Yatılı Bölge Ortaokulu Pansiyonu'nda kalan öğrencilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Kaymakam Pektaş ve beraberindekiler, 24 kız ve 26 de erkek öğrencinin kaldığı Şehit Pansiyonu ziyaret etti.

Okul Müdürü Mustafa Hatipoğlu’ndan bilgi alan Pektaş, amaçlarının öğrencilere aile ortamını yaşatmak ve öğrencilerin sıkıntılarını dinlemek olduğunu söyledi.

Kahvaltı kuyruğunun en sonuna geçen protokol üyeleri, öğrencilerle sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

Kahvaltıya Milli Eğitim Şube Müdürleri Fehmi Kılıçkaya, Mehmet Bilgiç, Murat Kalkan da katıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.