pendik escort bayan
ak

İlbeyliler iftarda buluştu

12.06.2016 - 20:11, Güncelleme: 12.06.2016 - 20:11
 

İlbeyliler iftarda buluştu

Ramazan ayında geleneksel hâle gelen İlbeyliler Derneği iftar programı Sivas'ta bir Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Ramazan ayında geleneksel hâle gelen İlbeyliler Derneği iftar programı Sivas'ta bir Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. İftar programına Milletvekili Ali Akyıldız, Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, İlbeyliler Dernek Başkanı Mesut Acıöz, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda İlbeyli vatandaş katıldı.İftarda konuşan İlbeyliler Dernek Başkanı Mesut Acıöz, “İftarımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bu yıl çok sayıda şehit verdiğimiz için dernek olarak şenlik yapmayacağız.” dedi.Belediye Başkanı Sami Aydın da ülkenin zor bir süreçten geçtiğine vurgu yaparak, “Gerek ülkemizde gerekse etrafımızda yaşanan olaylar Ramazan Ayı’nı huzurlu bir şekilde geçirmemize fırsat vermiyor. Ülkemizin farklı şehirlerinden her gün ya şehit ya da bomba haberi geliyor. En acısı da bunu yapanlar bu ülke vatandaşları, bunun sebeplerini çok iyi araştırmamız gerekiyor. Farklı inançlardan, farklı etnik gruplardan olmamız birlik içerisinde olmamızın önüne geçmemeli.” ifadesini kullandı.
Ramazan ayında geleneksel hâle gelen İlbeyliler Derneği iftar programı Sivas'ta bir Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Ramazan ayında geleneksel hâle gelen İlbeyliler Derneği iftar programı Sivas'ta bir Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

İftar programına Milletvekili Ali Akyıldız, Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, İlbeyliler Dernek Başkanı Mesut Acıöz, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda İlbeyli vatandaş katıldı.

İftarda konuşan İlbeyliler Dernek Başkanı Mesut Acıöz, “İftarımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bu yıl çok sayıda şehit verdiğimiz için dernek olarak şenlik yapmayacağız.” dedi.

Belediye Başkanı Sami Aydın da ülkenin zor bir süreçten geçtiğine vurgu yaparak, “Gerek ülkemizde gerekse etrafımızda yaşanan olaylar Ramazan Ayı’nı huzurlu bir şekilde geçirmemize fırsat vermiyor. Ülkemizin farklı şehirlerinden her gün ya şehit ya da bomba haberi geliyor. En acısı da bunu yapanlar bu ülke vatandaşları, bunun sebeplerini çok iyi araştırmamız gerekiyor. Farklı inançlardan, farklı etnik gruplardan olmamız birlik içerisinde olmamızın önüne geçmemeli.” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.