pendik escort bayan
ak

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kaya'dan Köy Ziyareti

21.11.2017 - 15:23, Güncelleme: 21.11.2017 - 15:23
 

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kaya'dan Köy Ziyareti

SİVAS (AA) - İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Olukman köyünü ziyaret etti. İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaya,...

SİVAS (AA) - İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Olukman köyünü ziyaret etti. İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaya, köy ziyareti kapsamında Olukman Ortaokulu’nu ziyaret ederek okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler ile bir süre sohbet etti. Köye yapılan halı sahanın öğrencilere hayırlı olmasını temenni eden Kaya, "Halı sahalar sadece erkek öğrencilerin futbol oynaması için değil, tüm öğrencilerin beden eğitimi derslerinde etkinliklerin yapılabilmesi içinde kullanılacaktır. Köylerimiz için gerçekten çok güzel bir hizmet." ifadelerini kulandı. Bu tesislerin eğitimin bir parçası olarak düşünüldüğünü aktaran Kaya, "En büyük arzumuz öğrencilerimizin bu imkanları iyi şekilde kullanmasıdır. Tesislerin yapımı Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz’ın maddi ve manevi destekleri ve Valimiz Davut Gül’ün önderliğinde gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz adına kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun." açıklamasında bulundu. Daha önce Olukman köyünün yanından geçerken öğrencilerin kar üzerinde, kısıtlı imkanlarla futbol oynadığını gördüğünü ifade eden Kaya, "Şimdi aynı alana halı saha yapıldı. Bölge çok güzel bir görüntüye kavuştu. Allah vatana millete zeval vermesin. Daha güzelleri, daha iyileri hep sizlerin olsun inşallah." değerlendirmesinde bulundu.
SİVAS (AA) - İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Olukman köyünü ziyaret etti. İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaya,...

SİVAS (AA) - İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Olukman köyünü ziyaret etti.

İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaya, köy ziyareti kapsamında Olukman Ortaokulu’nu ziyaret ederek okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler ile bir süre sohbet etti.

Köye yapılan halı sahanın öğrencilere hayırlı olmasını temenni eden Kaya, "Halı sahalar sadece erkek öğrencilerin futbol oynaması için değil, tüm öğrencilerin beden eğitimi derslerinde etkinliklerin yapılabilmesi içinde kullanılacaktır. Köylerimiz için gerçekten çok güzel bir hizmet." ifadelerini kulandı.

Bu tesislerin eğitimin bir parçası olarak düşünüldüğünü aktaran Kaya, "En büyük arzumuz öğrencilerimizin bu imkanları iyi şekilde kullanmasıdır. Tesislerin yapımı Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz’ın maddi ve manevi destekleri ve Valimiz Davut Gül’ün önderliğinde gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz adına kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun." açıklamasında bulundu.

Daha önce Olukman köyünün yanından geçerken öğrencilerin kar üzerinde, kısıtlı imkanlarla futbol oynadığını gördüğünü ifade eden Kaya, "Şimdi aynı alana halı saha yapıldı. Bölge çok güzel bir görüntüye kavuştu. Allah vatana millete zeval vermesin. Daha güzelleri, daha iyileri hep sizlerin olsun inşallah." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.