pendik escort bayan
ak

İl Özel İdare Genel Sekreteri Ayhan\'dan Yeni Yıl Mesajı

31.12.2013 - 19:31, Güncelleme: 31.12.2013 - 19:31
 

İl Özel İdare Genel Sekreteri Ayhan\'dan Yeni Yıl Mesajı

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, yeni yılın milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesi temennisinde bulunarak, "2013 yılı gerek ülkemiz ve gerekse ilimiz açısından dolu dolu bir yıl olarak geçti. Acı ve tatlı hatıralarıyla bir yılı daha geride bırakıyor, umudumuzu ve heyecanımızı diri tutarak yeni bir yıla giriyoruz" dedi. İl Özel İdaresi'nde birlik beraberliğin en üst düzeyde olduğunu, iyi bir ekip ortamı oluşturulduğunu, ortaya yansıyan özveri ve gayretli çalışmaların kendisini çok mutlu ettiğini belirten Genel Sekreter Ayhan, " Kurum olarak, Sivas'ın gelişmesi ve ilerlemesi adına verimli çalışmalar yaptığımız bir yılın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. 2013 yılında gerek kırsal altyapı hizmetleri gerekse ilimizin sosyo-kültürel gelişimi adına önemli projelere imza attık. Bir ekip ruhu içerisinde personelimizin başarılı çalışmaları ile Sivas'a hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz"' diye konuştu. Yaklaşık beş yıldır Sivas’ta görev yaptığını ve Sivas'a hizmet etmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Ayhan, "Toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyorum. 2013 yılının muhasebesini yaparken, 2014 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımların atılması gerektiğini düşünmek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmek durumundayız. Ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmanın bütün güzelliklerine ve imkânlarına sahip Sivas'ımızı idare olarak 2014 yılında da yapacağımız çalışmalarla daha iyi noktalara taşımak istiyoruz" şeklinde konuştu. Ayhan, "Hedeflerimizden vazgeçmeden, sorunlara çözüm üreterek, engelleri aşarak yolumuza devam etmenin ve bunların yanı sıra yeni hedefler ortaya koymanın mutluluğu ve gururu ile yeni bir yılı karşılıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, ilimizin daha müreffeh yarınlara ulaşması yönünde bizlerle birlikte hareket eden, yoğun mesai harcayan, zamanını, ilgisini ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. sivas haber
Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, yeni yılın milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesi temennisinde bulunarak, "2013 yılı gerek ülkemiz ve gerekse ilimiz açısından dolu dolu bir yıl olarak geçti. Acı ve tatlı hatıralarıyla bir yılı daha geride bırakıyor, umudumuzu ve heyecanımızı diri tutarak yeni bir yıla giriyoruz" dedi.

İl Özel İdaresi'nde birlik beraberliğin en üst düzeyde olduğunu, iyi bir ekip ortamı oluşturulduğunu, ortaya yansıyan özveri ve gayretli çalışmaların kendisini çok mutlu ettiğini belirten Genel Sekreter Ayhan, " Kurum olarak, Sivas'ın gelişmesi ve ilerlemesi adına verimli çalışmalar yaptığımız bir yılın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. 2013 yılında gerek kırsal altyapı hizmetleri gerekse ilimizin sosyo-kültürel gelişimi adına önemli projelere imza attık. Bir ekip ruhu içerisinde personelimizin başarılı çalışmaları ile Sivas'a hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz"' diye konuştu.


Yaklaşık beş yıldır Sivas’ta görev yaptığını ve Sivas'a hizmet etmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Ayhan, "Toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyorum. 2013 yılının muhasebesini yaparken, 2014 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımların atılması gerektiğini düşünmek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmek durumundayız. Ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmanın bütün güzelliklerine ve imkânlarına sahip Sivas'ımızı idare olarak 2014 yılında da yapacağımız çalışmalarla daha iyi noktalara taşımak istiyoruz" şeklinde konuştu.


Ayhan, "Hedeflerimizden vazgeçmeden, sorunlara çözüm üreterek, engelleri aşarak yolumuza devam etmenin ve bunların yanı sıra yeni hedefler ortaya koymanın mutluluğu ve gururu ile yeni bir yılı karşılıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, ilimizin daha müreffeh yarınlara ulaşması yönünde bizlerle birlikte hareket eden, yoğun mesai harcayan, zamanını, ilgisini ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. sivas haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.