pendik escort bayan
ak

İl Müftülüğünden "Maddeden Manaya" Semineri

26.11.2017 - 15:22, Güncelleme: 26.11.2017 - 15:22
 

İl Müftülüğünden "Maddeden Manaya" Semineri

Sivas İl Müftülüğü, madde bağımlılarını topluma kazandırma çalışmaları kapsamında "Maddeden Manaya" konulu seminer düzenledi.

Sivas İl Müftülüğü, madde bağımlılarını topluma kazandırma çalışmaları kapsamında "Maddeden Manaya" konulu seminer düzenledi.İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, müftülük konferans salonunda düzenlenen seminerin açılışında yaptığı konuşmada, madde bağımlısı olan kişilerin topluma kazandırılması için bilinçli olunması gerektiğini belirtti.Bu amaçla 2014 yılında "Maddeden Manaya" projesi başlattıklarını ve bu kapsamda 3 yıldır edindiğikleri bilgi ve tecrübeyi, düzenlenen seminerlerle ilçelerde görev yapan din görevlileri ve müftülük personeline anlatıldığını ifade eden Balkan, şunları söyledi:"Madde bağımlısı bireyin sıfırdan başladığı hayatına artılar eklemeye niyetlendiği bu dönemde kendi rızası da alınarak tıbbi tedavi sonrası bizler devreye giriyoruz. Kendisine manevi anlamda destek olmaya çalışıyoruz. Tıbbi tedavi ve rehabilite sürecini başarılı bir şekilde tamamlayan kardeşlerimizi de umre ile ödüllendiriyoruz. Projeyi uygularken birçok kişinin hikayesine de şahit oluyoruz. Buradan edindiğimiz bilgi ve tecrübeyi gizlilik çerçevesi içerisinde ilçedeki arkadaşlarımızla paylaştık. Seminer sonrası da yapılacak çalışma ve uygulamaları beraber istişare etme imkanı bulacağız."
Sivas İl Müftülüğü, madde bağımlılarını topluma kazandırma çalışmaları kapsamında "Maddeden Manaya" konulu seminer düzenledi.

Sivas İl Müftülüğü, madde bağımlılarını topluma kazandırma çalışmaları kapsamında "Maddeden Manaya" konulu seminer düzenledi.

İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, müftülük konferans salonunda düzenlenen seminerin açılışında yaptığı konuşmada, madde bağımlısı olan kişilerin topluma kazandırılması için bilinçli olunması gerektiğini belirtti.

Bu amaçla 2014 yılında "Maddeden Manaya" projesi başlattıklarını ve bu kapsamda 3 yıldır edindiğikleri bilgi ve tecrübeyi, düzenlenen seminerlerle ilçelerde görev yapan din görevlileri ve müftülük personeline anlatıldığını ifade eden Balkan, şunları söyledi:

"Madde bağımlısı bireyin sıfırdan başladığı hayatına artılar eklemeye niyetlendiği bu dönemde kendi rızası da alınarak tıbbi tedavi sonrası bizler devreye giriyoruz. Kendisine manevi anlamda destek olmaya çalışıyoruz. Tıbbi tedavi ve rehabilite sürecini başarılı bir şekilde tamamlayan kardeşlerimizi de umre ile ödüllendiriyoruz. Projeyi uygularken birçok kişinin hikayesine de şahit oluyoruz. Buradan edindiğimiz bilgi ve tecrübeyi gizlilik çerçevesi içerisinde ilçedeki arkadaşlarımızla paylaştık. Seminer sonrası da yapılacak çalışma ve uygulamaları beraber istişare etme imkanı bulacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.