pendik escort bayan
ak

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı

23.03.2017 - 17:18, Güncelleme: 23.03.2017 - 17:18
 

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, İl İdare Şube Başkanları ve AB Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.Vali Mesut Köse, kentteki...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, İl İdare Şube Başkanları ve AB Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.Vali Mesut Köse, kentteki bir restoranda düzenlenen toplantıda, Türkiye'nin son zamanlarda AB ile bazı sorunlar yaşadığını söyledi.AB üye ülkeleri arasında Türkiye'ye karşı dostane olmayan, diplomasi kurallarına ve demokrasi gereklerine uymayan tutum ve davranışlara şahit olunduğunu ifade eden Köse, "Türk milleti olarak bizi üzen durumlar var ancak biz gelişmiş, muasır medeniyet düzeyine ulaşmak suretiyle AB’ye aday olduk. AB bizi üyelik için 50 yıldır oyalıyor." dedi.AB'de de çatlak oluştuğunu, durumunun ilerleyen dönemlerde netleşeceğini dile getiren Köse, Türkiye'nin muasır medeniyet düzeyine ulaşmak hedefinden AB ile ya da onsuz vazgeçmeyeceğini kaydetti.Konuşmanın ardından şube müdürlerine Erasmus ve resmi yazışmalarda karşılaşılan hatalara yönelik sunum yapıldı.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, İl İdare Şube Başkanları ve AB Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.Vali Mesut Köse, kentteki...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, İl İdare Şube Başkanları ve AB Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Mesut Köse, kentteki bir restoranda düzenlenen toplantıda, Türkiye'nin son zamanlarda AB ile bazı sorunlar yaşadığını söyledi.

AB üye ülkeleri arasında Türkiye'ye karşı dostane olmayan, diplomasi kurallarına ve demokrasi gereklerine uymayan tutum ve davranışlara şahit olunduğunu ifade eden Köse, "Türk milleti olarak bizi üzen durumlar var ancak biz gelişmiş, muasır medeniyet düzeyine ulaşmak suretiyle AB’ye aday olduk. AB bizi üyelik için 50 yıldır oyalıyor." dedi.

AB'de de çatlak oluştuğunu, durumunun ilerleyen dönemlerde netleşeceğini dile getiren Köse, Türkiye'nin muasır medeniyet düzeyine ulaşmak hedefinden AB ile ya da onsuz vazgeçmeyeceğini kaydetti.

Konuşmanın ardından şube müdürlerine Erasmus ve resmi yazışmalarda karşılaşılan hatalara yönelik sunum yapıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.