pendik escort bayan
ak

İl Başkanı Ziya Şahin\'den Yeni Yıl Mesajı

31.12.2013 - 14:06, Güncelleme: 31.12.2013 - 14:06
 

İl Başkanı Ziya Şahin\'den Yeni Yıl Mesajı

AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin\'in yeni yıl mesajı yayınladı.

Sivas'ımız için umut ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum diyen Şahin Sözlerini şu şekilde devam etti; "Sevinciyle, üzüntüsüyle 2013 yılını geride bırakırken, 2014 yılının ülkemiz ve Sivas'ımız için umut ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Bizler, köklü bir medeniyetin ve bereketli bir coğrafyanın üzerinde birlik ve beraberliğiyle özenilen bir milletin bireyleri olarak, zamanımızı ve enerjimizi ülkemizin kalkınmasına ve refahının yükselmesine harcayarak bir önceki yıldan daha iyi bir konuma doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz.     Umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla giriyoruz. 2014 yılında da huzuru, barışı ve refahı isteyen ve her şeyin en iyisine layık olan milletimizin tüm dileklerinin gerçekleşmesini diler, bu vesile ile Sivas halkımıza da sevgi ve selamlarımı sunarım." SİVAS HABER
AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin\'in yeni yıl mesajı yayınladı.

Sivas'ımız için umut ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum diyen Şahin Sözlerini şu şekilde devam etti;

"Sevinciyle, üzüntüsüyle 2013 yılını geride bırakırken, 2014 yılının ülkemiz ve Sivas'ımız için umut ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Bizler, köklü bir medeniyetin ve bereketli bir coğrafyanın üzerinde birlik ve beraberliğiyle özenilen bir milletin bireyleri olarak, zamanımızı ve enerjimizi ülkemizin kalkınmasına ve refahının yükselmesine harcayarak bir önceki yıldan daha iyi bir konuma doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz.

 

 

Umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla giriyoruz. 2014 yılında da huzuru, barışı ve refahı isteyen ve her şeyin en iyisine layık olan milletimizin tüm dileklerinin gerçekleşmesini diler, bu vesile ile Sivas halkımıza da sevgi ve selamlarımı sunarım." SİVAS HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.