pendik escort bayan
ak

İkiz Plakalı Motosiklete 6 Bin 954 Lira Ceza

27.04.2017 - 18:00, Güncelleme: 27.04.2017 - 18:00
 

İkiz Plakalı Motosiklete 6 Bin 954 Lira Ceza

SİVAS'ta başka bir motosikletin plakasını takan ve ehliyetsiz olduğu belirlenen Ş.Ü. adlı sürücüye 6 bin 954 lira para cezası kesildi.

DHA - SİVAS'ta başka bir motosikletin plakasını takan ve ehliyetsiz olduğu belirlenen Ş.Ü. adlı sürücüye 6 bin 954 lira para cezası kesildi.Sivas Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Orhan Gürbüz, kent genelinde motosikletlere yönelik yapılan denetimlerin sürdüğünü açıkladı. Gürbüz, sivil ekipler tarafından yapılan denetimde başka bir motosiklete ait olan plakayı takarak, sürücü belgesi olmadığı halde trafiğe çıkan Ş.Ü.'nün yakalandığını söyledi. Gürbüz, xbu kişiye 6 bin 954 lira para cezası uygulandığını ifade etti. Evrakta sahtecilik suçlamasıyla gözaltına alınan şüphelinin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği belirtildi.
SİVAS'ta başka bir motosikletin plakasını takan ve ehliyetsiz olduğu belirlenen Ş.Ü. adlı sürücüye 6 bin 954 lira para cezası kesildi.

DHA - SİVAS'ta başka bir motosikletin plakasını takan ve ehliyetsiz olduğu belirlenen Ş.Ü. adlı sürücüye 6 bin 954 lira para cezası kesildi.

Sivas Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Orhan Gürbüz, kent genelinde motosikletlere yönelik yapılan denetimlerin sürdüğünü açıkladı. Gürbüz, sivil ekipler tarafından yapılan denetimde başka bir motosiklete ait olan plakayı takarak, sürücü belgesi olmadığı halde trafiğe çıkan Ş.Ü.'nün yakalandığını söyledi. Gürbüz, xbu kişiye 6 bin 954 lira para cezası uygulandığını ifade etti. Evrakta sahtecilik suçlamasıyla gözaltına alınan şüphelinin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.