pendik escort bayan
ak

İki usta aynı klipte buluşturuldu

21.03.2018 - 14:18, Güncelleme: 21.03.2018 - 14:18
 

İki usta aynı klipte buluşturuldu

Ölümünün 45. yıl dönümde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın okuduğu "uzun ince bir yoldayım" şiiri, Aşık Veysel'in kendi sesinden okuduğu türkü...

Ölümünün 45. yıl dönümde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın okuduğu "uzun ince bir yoldayım" şiiri, Aşık Veysel'in kendi sesinden okuduğu türkü ile aynı klipte birleştirildi.Sivas Belediyesi ünlü halk ozanı Aşık Veysel'in ölümünün 45. yıl dönümüne özel bir klip hazırladı. "İki usta" isimli klipte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sivas'ta seslendirdiği "Uzun ince bir yoldayım" şiiri ile Aşık Veysel'in kendi sesinden okuduğu türkü birleştirildi. Sosyal medyada paylaşılan klip yoğun ilgi gördü.
Ölümünün 45. yıl dönümde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın okuduğu "uzun ince bir yoldayım" şiiri, Aşık Veysel'in kendi sesinden okuduğu türkü...
Ölümünün 45. yıl dönümde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın okuduğu "uzun ince bir yoldayım" şiiri, Aşık Veysel'in kendi sesinden okuduğu türkü ile aynı klipte birleştirildi.

Sivas Belediyesi ünlü halk ozanı Aşık Veysel'in ölümünün 45. yıl dönümüne özel bir klip hazırladı. "İki usta" isimli klipte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sivas'ta seslendirdiği "Uzun ince bir yoldayım" şiiri ile Aşık Veysel'in kendi sesinden okuduğu türkü birleştirildi. Sosyal medyada paylaşılan klip yoğun ilgi gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.