pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İki Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı

10.06.2017 - 20:13, Güncelleme: 10.06.2017 - 20:13
 

İki Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

AA - Sivas'ın Suşehri ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.Zekeriya Akbaş yönetimindeki 58 TV 474 plakalı otomobil, Suşehri-Sivas karayolu Gökçekaş köyü yol ayrımı yakınında, Muhammet Karapolat (29) idaresindeki 06 AG 0047 plakalı otomobille çarpıştı.Çarpışmanın etkisiyle yol kenarında bulunan sulama kanalına çarpan otomobilin sürücüsü Karapolat ile araçta bulunan Hüseyin Özata (50) ve Temel Duran (46) yaralandı.Suşehri Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.Yaralanan 3 kişinin Geminbeli Tüneli inşaatında işçi olarak çalıştıkları ve işe gittikleri öğrenildi.
Sivas'ın Suşehri ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

AA - Sivas'ın Suşehri ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Zekeriya Akbaş yönetimindeki 58 TV 474 plakalı otomobil, Suşehri-Sivas karayolu Gökçekaş köyü yol ayrımı yakınında, Muhammet Karapolat (29) idaresindeki 06 AG 0047 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle yol kenarında bulunan sulama kanalına çarpan otomobilin sürücüsü Karapolat ile araçta bulunan Hüseyin Özata (50) ve Temel Duran (46) yaralandı.

Suşehri Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Yaralanan 3 kişinin Geminbeli Tüneli inşaatında işçi olarak çalıştıkları ve işe gittikleri öğrenildi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.