pendik escort bayan
ak

İki günlük gelirini, şehit ailelerine bağışladı

Siyaset 22.03.2018 - 14:08, Güncelleme: 22.03.2018 - 14:08
 

İki günlük gelirini, şehit ailelerine bağışladı

SİVAS'ta faaliyet gösteren lokanta işletmecisi Mehmet Toprak, işletmesinin iki günlük gelirini şehit ailelerine bağışladı.

SİVAS'ta faaliyet gösteren lokanta işletmecisi Mehmet Toprak, işletmesinin iki günlük gelirini şehit ailelerine bağışladı. Toprak 5 bin 920 liralık yardımı Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Mustafa Hızal'a teslim etti.Sivas'ta restoran işletmecisi Mehmet Toprak iki günlük hasılatı olan 5 bin 920 lirayı şehit ailelerine bağışladı. Afrin'de süren harekatla ilgili, televizyonda şehit ailelerini gören ve duygulandığını söyleyen Toprak, onlara destek olabilmek amacı ile bu bağışı yaptığı belirtti. Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Mustafa Hızal'a yardım parasını veren Toprak, "Televizyon izlerken şehit ailelerini görünce çok duygulandım ve bunun üzerine şehit ailelerine yardım etmek istedim. İş yerimdeki iki günlük hasılatımı şehit ailelerine bağışlama kararı aldım. Şehitlerimiz olmasa idi biz bugün burada olmayacaktık. Ailelerinin çağırmasına rağmen evlerine dönmeyip şehadete yürüyen şehitlerimiz olmasaydı, biz bugün bir Suriye, Afganistan olabilirdik. Biz Türk milleti olarak vatanımız için canımızı vermeye hazırız" dedi.Dernek Başkanı Mustafa Hızal ise, "Türk Milleti olarak ve devlet olarak şehit ailelerimize ve gazilerimize, devletimizin maddi ve manevi olarak desteğini her zaman görüyoruz. Ama bunun yanında millet olarak bizler şehitlerimizin geride kalanlarına, her alandan, her yaştan insanımız destek oluyor. Dolayısıyla bu millet olarak birliğimizi gösteriyor. Şehitlerimizin geride kalanlarına her türlü destek olunması bize güç ve kuvvet veriyor. Bu anlamdaki destekler geleceğimiz olan çocuklarımızın da bir adım öne atılmasına vesile oluyor. Bu milletin arkasında devlet var millet var. Desteklerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta faaliyet gösteren lokanta işletmecisi Mehmet Toprak, işletmesinin iki günlük gelirini şehit ailelerine bağışladı.

SİVAS'ta faaliyet gösteren lokanta işletmecisi Mehmet Toprak, işletmesinin iki günlük gelirini şehit ailelerine bağışladı. Toprak 5 bin 920 liralık yardımı Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Mustafa Hızal'a teslim etti.

Sivas'ta restoran işletmecisi Mehmet Toprak iki günlük hasılatı olan 5 bin 920 lirayı şehit ailelerine bağışladı. Afrin'de süren harekatla ilgili, televizyonda şehit ailelerini gören ve duygulandığını söyleyen Toprak, onlara destek olabilmek amacı ile bu bağışı yaptığı belirtti. Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Mustafa Hızal'a yardım parasını veren Toprak, "Televizyon izlerken şehit ailelerini görünce çok duygulandım ve bunun üzerine şehit ailelerine yardım etmek istedim. İş yerimdeki iki günlük hasılatımı şehit ailelerine bağışlama kararı aldım. Şehitlerimiz olmasa idi biz bugün burada olmayacaktık. Ailelerinin çağırmasına rağmen evlerine dönmeyip şehadete yürüyen şehitlerimiz olmasaydı, biz bugün bir Suriye, Afganistan olabilirdik. Biz Türk milleti olarak vatanımız için canımızı vermeye hazırız" dedi.

Dernek Başkanı Mustafa Hızal ise, "Türk Milleti olarak ve devlet olarak şehit ailelerimize ve gazilerimize, devletimizin maddi ve manevi olarak desteğini her zaman görüyoruz. Ama bunun yanında millet olarak bizler şehitlerimizin geride kalanlarına, her alandan, her yaştan insanımız destek oluyor. Dolayısıyla bu millet olarak birliğimizi gösteriyor. Şehitlerimizin geride kalanlarına her türlü destek olunması bize güç ve kuvvet veriyor. Bu anlamdaki destekler geleceğimiz olan çocuklarımızın da bir adım öne atılmasına vesile oluyor. Bu milletin arkasında devlet var millet var. Desteklerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.