pendik escort bayan
ak

İki Ameliyatla Felç Geçirme Riskinden Kurtuldu

22.02.2018 - 18:23, Güncelleme: 22.02.2018 - 18:23
 

İki Ameliyatla Felç Geçirme Riskinden Kurtuldu

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kalp krizi ve felç riski olan hasta, bypass ve şah damarı ameliyatlarıyla sağlığına...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kalp krizi ve felç riski olan hasta, bypass ve şah damarı ameliyatlarıyla sağlığına kavuşturuldu.Hastaneden yapılan yazılı açıklamada, geçen hafta baş dönmesi ve bayılma şikayetiyle polikliniğe gelen İ.S'ye yapılan tetkiklerde "kritik koroner arter ve kritik sağ karotis arter" tanısı konuldu.Hastanın kalp krizi ve felç riski nedeniyle, Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniğine operasyon amaçlı yatışının yapıldığı aktarılan açıklamada, daha sonra Doç. Dr. İhsan Sami Uyar, Yrd. Doç. Dr. İbrahim Sami Karacan ve Op. Dr. Mehmet Fatih Alpay tarafından dörtlü koroner bypass ve sağ karotis endarterektomi operasyonları gerçekleştirildiği vurgulandı.İki ameliyatın başarı ile tamamlandığı, bu sürede hastada herhangi bir sorunla karşılaşılmadığı belirtilen açıklamada, İ.S'nin bir gün sonra normal hayatına dönmeye başladığı aktarıldı.Açıklamada görüşlerine yer verilen Doç. Dr. Uyar, iki ayrı ameliyat olan hastanın sağlığına kavuştuğunu dile getirerek, "Bu hastamıza aynı seansta hem şah damarı hem de koroner bypass ameliyatı yapıldı. Hiçbir sorun ile karşılaşmadık. Sağlına kavuştu. Bu ameliyat hastanemizde yapılan 18'inci kalp ve damar ameliyatıdır." ifadelerini kullandı.
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kalp krizi ve felç riski olan hasta, bypass ve şah damarı ameliyatlarıyla sağlığına...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kalp krizi ve felç riski olan hasta, bypass ve şah damarı ameliyatlarıyla sağlığına kavuşturuldu.

Hastaneden yapılan yazılı açıklamada, geçen hafta baş dönmesi ve bayılma şikayetiyle polikliniğe gelen İ.S'ye yapılan tetkiklerde "kritik koroner arter ve kritik sağ karotis arter" tanısı konuldu.

Hastanın kalp krizi ve felç riski nedeniyle, Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniğine operasyon amaçlı yatışının yapıldığı aktarılan açıklamada, daha sonra Doç. Dr. İhsan Sami Uyar, Yrd. Doç. Dr. İbrahim Sami Karacan ve Op. Dr. Mehmet Fatih Alpay tarafından dörtlü koroner bypass ve sağ karotis endarterektomi operasyonları gerçekleştirildiği vurgulandı.

İki ameliyatın başarı ile tamamlandığı, bu sürede hastada herhangi bir sorunla karşılaşılmadığı belirtilen açıklamada, İ.S'nin bir gün sonra normal hayatına dönmeye başladığı aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Doç. Dr. Uyar, iki ayrı ameliyat olan hastanın sağlığına kavuştuğunu dile getirerek, "Bu hastamıza aynı seansta hem şah damarı hem de koroner bypass ameliyatı yapıldı. Hiçbir sorun ile karşılaşmadık. Sağlına kavuştu. Bu ameliyat hastanemizde yapılan 18'inci kalp ve damar ameliyatıdır." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.