pendik escort bayan
ak

"İhtiyacın Varsa Al, İhtiyacın Yoksa As" Kampanyası

Siyaset 04.07.2017 - 16:38, Güncelleme: 04.07.2017 - 16:38
 

"İhtiyacın Varsa Al, İhtiyacın Yoksa As" Kampanyası

ANKARA (AA) - Gölbaşı Yozgatlılar Derneği tarafından başlatılan "İhtiyacın varsa al, ihtiyacın yoksa as" kampanyasına hayırseverler yoğun ilgi gösteriyor.Sosyal...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Yozgatlılar Derneği tarafından başlatılan "İhtiyacın varsa al, ihtiyacın yoksa as" kampanyasına hayırseverler yoğun ilgi gösteriyor.Sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlatılan kampanyada vatandaşlar askılara elbise asıyor.Gölbaşı Yozgatlılar Derneği Başkanı Murat Karakurt, ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi amaçladıklarını, bu tür sosyal projelerin devam etmesi temennisinde bulundu. Sivil toplum kuruluşu olarak bu projeyi Gölbaşı'nda ilk defa hayata geçirdiklerini ifade eden Karakurt, ''Burada görülen malzemeleri hayırseverle getirip buraya bırakıyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızda gelip alıyorlar. Burası 24 saat açık bir yerdir. Başlattığımız kampanyaya başta vatandaşlarımız olmak üzere Sivil Toplum Kuruluşlar, Gölbaşı Kaymakamlığı ve Gölbaşı Belediyesinde yardım bekliyoruz. Bu bir sosyal sorumluluk projesidir. Bunun derneğimize hiçbir maddi katkısı olmuyor. Bu sadece ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için yaptık." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Gölbaşı Yozgatlılar Derneği tarafından başlatılan "İhtiyacın varsa al, ihtiyacın yoksa as" kampanyasına hayırseverler yoğun ilgi gösteriyor.Sosyal...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Yozgatlılar Derneği tarafından başlatılan "İhtiyacın varsa al, ihtiyacın yoksa as" kampanyasına hayırseverler yoğun ilgi gösteriyor.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlatılan kampanyada vatandaşlar askılara elbise asıyor.

Gölbaşı Yozgatlılar Derneği Başkanı Murat Karakurt, ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi amaçladıklarını, bu tür sosyal projelerin devam etmesi temennisinde bulundu.

Sivil toplum kuruluşu olarak bu projeyi Gölbaşı'nda ilk defa hayata geçirdiklerini ifade eden Karakurt, ''Burada görülen malzemeleri hayırseverle getirip buraya bırakıyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızda gelip alıyorlar. Burası 24 saat açık bir yerdir. Başlattığımız kampanyaya başta vatandaşlarımız olmak üzere Sivil Toplum Kuruluşlar, Gölbaşı Kaymakamlığı ve Gölbaşı Belediyesinde yardım bekliyoruz. Bu bir sosyal sorumluluk projesidir. Bunun derneğimize hiçbir maddi katkısı olmuyor. Bu sadece ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için yaptık." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.