pendik escort bayan
ak

İhtiyaç Sahibi Bin Öğrenciye Eğitim Desteği Yapıldı

20.09.2018 - 14:18, Güncelleme: 20.09.2018 - 14:18
 

İhtiyaç Sahibi Bin Öğrenciye Eğitim Desteği Yapıldı

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği iş birliğiyle ihtiyaç sahibi bin öğrenciye kırtasiye yardımında bulunuldu.Sivas Belediyesinden yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği iş birliğiyle ihtiyaç sahibi bin öğrenciye kırtasiye yardımında bulunuldu.Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, hayır sahiplerinin bağışları ile okulların açıldığı ilk haftada, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki bin öğrenciye, eşofman takımı, kırtasiye çekleri dahil 100 bin lira değerinde okul desteği sağlandı. Hayır sahiplerinin bağışları ile mevcutta bulunan okul çantası, silgi, kalem ve defter gibi kırtasiye malzemelerinin yanı sıra her bir aileye, öğrenci fert sayısına göre kırtasiye çeki verildi. Hayat Ağacı Derneğine, çocuklarının öğrenim belgelerini ibraz eden aileler, 60 ile 135 TL arasında değişen miktarlarda, masrafların yüzde 30'nu karşılayacak anlaşmalı bir alışveriş merkezinde eksiklerini tamamlayacak.
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği iş birliğiyle ihtiyaç sahibi bin öğrenciye kırtasiye yardımında bulunuldu.Sivas Belediyesinden yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği iş birliğiyle ihtiyaç sahibi bin öğrenciye kırtasiye yardımında bulunuldu.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, hayır sahiplerinin bağışları ile okulların açıldığı ilk haftada, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki bin öğrenciye, eşofman takımı, kırtasiye çekleri dahil 100 bin lira değerinde okul desteği sağlandı.

Hayır sahiplerinin bağışları ile mevcutta bulunan okul çantası, silgi, kalem ve defter gibi kırtasiye malzemelerinin yanı sıra her bir aileye, öğrenci fert sayısına göre kırtasiye çeki verildi.

Hayat Ağacı Derneğine, çocuklarının öğrenim belgelerini ibraz eden aileler, 60 ile 135 TL arasında değişen miktarlarda, masrafların yüzde 30'nu karşılayacak anlaşmalı bir alışveriş merkezinde eksiklerini tamamlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.