pendik escort bayan
ak

İhtiyaç Sahibi Aileler Evlerine Kavuştu

14.09.2018 - 10:58, Güncelleme: 14.09.2018 - 10:58
 

İhtiyaç Sahibi Aileler Evlerine Kavuştu

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yaptırılan evlerin anahtarlarını ailelere teslim...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yaptırılan evlerin anahtarlarını ailelere teslim etti. Anahtar teslim töreninde konuşan Yılmaz, "Vakıf çalışanlarımız, yaptıkları incelemelerde ihtiyaç sahibi üç aileyi belirledi. Yapılan incelemenin ardından ailelerimize ev yapmaya karar verdik. Kaymakamlık olarak önceliğimiz, insanlarımızın layıkıyla yaşayabilecekleri konutlarda barınmalarını sağlamak. Devletimiz kuvvetlidir. Her zaman olduğu gibi yine ailelerimize maddi ve manevi destek vermeye devam edeceğiz." diye konuştu.Konuşmanın ardından, ilçe kaymakamı Yılmaz, yapımı tamamlanan evlerin anahtarlarını ailelere teslim etti.Törene SYDV Müdürü Sıdıka Özkan ve vakıf çalışanları katıldı.
SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yaptırılan evlerin anahtarlarını ailelere teslim...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yaptırılan evlerin anahtarlarını ailelere teslim etti.

Anahtar teslim töreninde konuşan Yılmaz, "Vakıf çalışanlarımız, yaptıkları incelemelerde ihtiyaç sahibi üç aileyi belirledi. Yapılan incelemenin ardından ailelerimize ev yapmaya karar verdik. Kaymakamlık olarak önceliğimiz, insanlarımızın layıkıyla yaşayabilecekleri konutlarda barınmalarını sağlamak. Devletimiz kuvvetlidir. Her zaman olduğu gibi yine ailelerimize maddi ve manevi destek vermeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Konuşmanın ardından, ilçe kaymakamı Yılmaz, yapımı tamamlanan evlerin anahtarlarını ailelere teslim etti.

Törene SYDV Müdürü Sıdıka Özkan ve vakıf çalışanları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.