pendik escort bayan
ak

İhtiyaç sahibi 60 öğrenciye mont ve bot yardımı

18.01.2018 - 15:08, Güncelleme: 18.01.2018 - 15:08
 

İhtiyaç sahibi 60 öğrenciye mont ve bot yardımı

SİVAS Hayat Ağacı Derneği, merkezde ihtiyaç sahibi bazı öğrencilere dağıtılmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne daha önceden tespit edilen...

SİVAS Hayat Ağacı Derneği, merkezde ihtiyaç sahibi bazı öğrencilere dağıtılmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne daha önceden tespit edilen öğrenci sayısı kadar kışlık mont ve bot verdi.Milli Eğitim Müdürlüğü, bazı okullardan gelen mont ve ayakkabı ihtiyacını karşılamak amacıyla Hayat Ağacı Derneği'nden destek istedi. Öğrenci listesine göre talebi değerlendiren Hayat Ağacı Derneği, 10-15 yaş arası kız ve erkek çocuk için 60 adet mont ve 60 adet bot hazırladı. Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Şube Müdürü Mehmet Başcil ve bazı okul müdürleri, hazırlanan çocuk bot ve kabanlarını teslim almak üzere Hayat Ağacı Derneği'ni ziyaret etti. Misafirler ile bir süre sohbet eden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, ziyaretten dolayı teşekkür etti. Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Milli Eğitim Müdürlüğü'nden gelen talebi kısa sürede değerlendirip çocukların ihtiyacı olan mont ve botların kısa sürede hazırlandığını belirterek, bunların daha önceden belirlenen öğrenci listesine göre okullarda dağıtılacağını söyledi.Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, maddi durumu iyi olmayan öğrencileri rencide etmeden mont ve kaban ihtiyacını karşılamak için Sivas Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Hayat Ağacı Derneği'nden talepte bulunduklarını belirterek, bunları okul idarecileri vasıtası ile öğrencilere dağıtacaklarını söyledi. Hayat Ağacı Derneği'nin, insan onuruna yakışan bir yardım modeli olduğunu belirten Altınsoy, buranın kurulmasına öncülük eden Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ile faaliyet göstermesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.FOTOĞRAFLI
SİVAS Hayat Ağacı Derneği, merkezde ihtiyaç sahibi bazı öğrencilere dağıtılmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne daha önceden tespit edilen...

SİVAS Hayat Ağacı Derneği, merkezde ihtiyaç sahibi bazı öğrencilere dağıtılmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne daha önceden tespit edilen öğrenci sayısı kadar kışlık mont ve bot verdi.

Milli Eğitim Müdürlüğü, bazı okullardan gelen mont ve ayakkabı ihtiyacını karşılamak amacıyla Hayat Ağacı Derneği'nden destek istedi. Öğrenci listesine göre talebi değerlendiren Hayat Ağacı Derneği, 10-15 yaş arası kız ve erkek çocuk için 60 adet mont ve 60 adet bot hazırladı. Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Şube Müdürü Mehmet Başcil ve bazı okul müdürleri, hazırlanan çocuk bot ve kabanlarını teslim almak üzere Hayat Ağacı Derneği'ni ziyaret etti. Misafirler ile bir süre sohbet eden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Milli Eğitim Müdürlüğü'nden gelen talebi kısa sürede değerlendirip çocukların ihtiyacı olan mont ve botların kısa sürede hazırlandığını belirterek, bunların daha önceden belirlenen öğrenci listesine göre okullarda dağıtılacağını söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, maddi durumu iyi olmayan öğrencileri rencide etmeden mont ve kaban ihtiyacını karşılamak için Sivas Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Hayat Ağacı Derneği'nden talepte bulunduklarını belirterek, bunları okul idarecileri vasıtası ile öğrencilere dağıtacaklarını söyledi. Hayat Ağacı Derneği'nin, insan onuruna yakışan bir yardım modeli olduğunu belirten Altınsoy, buranın kurulmasına öncülük eden Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ile faaliyet göstermesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

İhtiyaç sahibi 60 öğrenciye mont ve bot yardımı

İhtiyaç sahibi 60 öğrenciye mont ve bot yardımı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.