pendik escort bayan
ak

İgdaş Genel Müdürlüğüne Sılkım Getirildi

Spor 16.02.2018 - 14:53, Güncelleme: 16.02.2018 - 14:53
 

İgdaş Genel Müdürlüğüne Sılkım Getirildi

İSTANBUL (AA) - İstanbul Gaz Dağıtım Sanayii ve Ticaret AŞ (İGDAŞ) Genel Müdürlüğüne Ali İhsan Sılkım'ın getirildiği bildirildi. Şirketten yapılan...

İSTANBUL (AA) - İstanbul Gaz Dağıtım Sanayii ve Ticaret AŞ (İGDAŞ) Genel Müdürlüğüne Ali İhsan Sılkım'ın getirildiği bildirildi. Şirketten yapılan açıklamada, Sılkım düzenlenen törenle yeni görevini Mehmet Çevik'ten devraldığı kaydedildi.Daha önce GAZBİR Genel Sekreterliği de yapan Sılkım'ın, son olarak ENERYA Holding Kurumsal İlişkiler Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi olduğu belirtildi.Doğalgaz piyasalarına ilişkin teknik yayın ve kitabı bulunan Sılkım'ın, özellikle tarife metodolojisi konusundaki çalışmaları dikkati çekiyor.
İSTANBUL (AA) - İstanbul Gaz Dağıtım Sanayii ve Ticaret AŞ (İGDAŞ) Genel Müdürlüğüne Ali İhsan Sılkım'ın getirildiği bildirildi. Şirketten yapılan...

İSTANBUL (AA) - İstanbul Gaz Dağıtım Sanayii ve Ticaret AŞ (İGDAŞ) Genel Müdürlüğüne Ali İhsan Sılkım'ın getirildiği bildirildi.

Şirketten yapılan açıklamada, Sılkım düzenlenen törenle yeni görevini Mehmet Çevik'ten devraldığı kaydedildi.

Daha önce GAZBİR Genel Sekreterliği de yapan Sılkım'ın, son olarak ENERYA Holding Kurumsal İlişkiler Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi olduğu belirtildi.

Doğalgaz piyasalarına ilişkin teknik yayın ve kitabı bulunan Sılkım'ın, özellikle tarife metodolojisi konusundaki çalışmaları dikkati çekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.