pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İftara Geç Kalanlara Hurma Ve Su Dağıtıyorlar

18.05.2018 - 18:48, Güncelleme: 18.05.2018 - 18:48
 

İftara Geç Kalanlara Hurma Ve Su Dağıtıyorlar

KAYSERİ (AA) - AK Parti Melikgazi Gençlik Kolları üyeleri iftara geç kalan vatandaşlara hurma ve su ikramında bulunuyor.Gençlik Kollarından yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Melikgazi Gençlik Kolları üyeleri iftara geç kalan vatandaşlara hurma ve su ikramında bulunuyor.Gençlik Kollarından yapılan yazılı açıklamaya göre, Melikgazi Gençlik Kolları Başkanı Osman Keşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, evlerine iftar için geç kalan vatandaşlara hurma ve su ikram ediyor.Evlerine iftar açmak için giden vatandaşların "İftara 5 kala" isimli projeyi olumlu karşıladığı belirtildi.Açıklamada ayrıca "İftara 5 kala" projesinin ramazan ayı boyunca devam edeceği kaydedildi.
KAYSERİ (AA) - AK Parti Melikgazi Gençlik Kolları üyeleri iftara geç kalan vatandaşlara hurma ve su ikramında bulunuyor.Gençlik Kollarından yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Melikgazi Gençlik Kolları üyeleri iftara geç kalan vatandaşlara hurma ve su ikramında bulunuyor.

Gençlik Kollarından yapılan yazılı açıklamaya göre, Melikgazi Gençlik Kolları Başkanı Osman Keşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, evlerine iftar için geç kalan vatandaşlara hurma ve su ikram ediyor.

Evlerine iftar açmak için giden vatandaşların "İftara 5 kala" isimli projeyi olumlu karşıladığı belirtildi.

Açıklamada ayrıca "İftara 5 kala" projesinin ramazan ayı boyunca devam edeceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.