pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İdlib'teki Kimyasal Silah Saldırısı

07.04.2017 - 18:43, Güncelleme: 07.04.2017 - 18:43
 

İdlib'teki Kimyasal Silah Saldırısı

ANKARA (AA) - Esed rejiminin İdlib'teki kimyasal silah saldırısında hayatını kaybedenler için Kızılcahamam'da giyabi cenaze namazı kılındı.İlçedeki...

ANKARA (AA) - Esed rejiminin İdlib'teki kimyasal silah saldırısında hayatını kaybedenler için Kızılcahamam'da giyabi cenaze namazı kılındı.İlçedeki sivil toplum kuruluşları tarafından organize edilen giyabi cenaze namazı için vatandaşlar Yabanabad camisinde buluştu.Cuma namazının ardından vatandaşlar İdlib'teki kimyasal silah saldırısında hayatını kaybedenler için saf tuttu. Giyabi cenaze namazını kılan vatandaşlar hayatını kaybedenler için dua etti.
ANKARA (AA) - Esed rejiminin İdlib'teki kimyasal silah saldırısında hayatını kaybedenler için Kızılcahamam'da giyabi cenaze namazı kılındı.İlçedeki...

ANKARA (AA) - Esed rejiminin İdlib'teki kimyasal silah saldırısında hayatını kaybedenler için Kızılcahamam'da giyabi cenaze namazı kılındı.

İlçedeki sivil toplum kuruluşları tarafından organize edilen giyabi cenaze namazı için vatandaşlar Yabanabad camisinde buluştu.

Cuma namazının ardından vatandaşlar İdlib'teki kimyasal silah saldırısında hayatını kaybedenler için saf tuttu.

Giyabi cenaze namazını kılan vatandaşlar hayatını kaybedenler için dua etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.