pendik escort bayan
ak

İçişleri Bakanı Soylu Aksaray'da

13.06.2017 - 22:13, Güncelleme: 13.06.2017 - 22:13
 

İçişleri Bakanı Soylu Aksaray'da

"Belki bunu tam olarak hissedebiliyor değiliz ama 16 Nisan referandumu bundan sonra bizim 5 yılda alacağımız yolu 2 yılda alabilmemizin yolunu açmıştır. Türkiye hem hızlı hem etkin hem de demokrasisini yükselterek karar verebilmesi konusundaki adımı bu se

AKSARAY (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Belki bunu tam olarak hissedebiliyor değiliz ama 16 Nisan referandumu bundan sonra bizim 5 yılda alacağımız yolu 2 yılda alabilmemizin yolunu açmıştır. Türkiye hem hızlı hem etkin hem de demokrasisini yükselterek karar verebilmesi konusundaki adımı bu seçimle attı." dedi. Bazı programlara katılmak üzere Aksaray'a gelen Soylu'yu, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda Aksaray Valisi Aykut Pekmez, AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ karşıladı. Soylu, daha sonra Aksaray Valisi Pekmez'i makamında ziyaret etti.Ardından AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay'ı ziyaret eden Soylu, burada gazetecilerin Kadıköy'de bir eve düzenlenen operasyonda, kendisine yönelik silahlı ve bombalı saldırı hazırlığında olduğu belirtilen terör örgütü DHKP/C üyesi İ.Ö.'nün ölü ele geçirilmesine yönelik sorusu üzerine Soylu, "Bizim işimiz bu. Hangi görevi yapıyorsanız o görevle ilgili çeşitli değerlendirmeler olur. Hepsi o işin içerisinde, o kadar." diye konuştu.- "Aldığınız sonuçla ülkemizin göğsünü kabarttınız"Aksaray'da bulunmaktan büyük onur duyduğunu belirten Soylu, şöyle devam etti:"15 Temmuz'dan sonra demokrasiye, millete, ülkeye, vatani değerlerimize, Türkiye'nin kazanımlarına göstermiş olduğunuz katkıdan dolayı, 16 Nisan referandumu için de ayrıca teşekkür ediyorum. Aldığınız sonuçla ülkemizin göğsünü kabarttınız. Özellikle Aksaray halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Belki bunu tam olarak hissedebiliyor değiliz ama 16 Nisan referandumu bundan sonra bizim 5 yılda alacağımız yolu 2 yılda alabilmemizin yolunu açmıştır. Türkiye hem hızlı hem etkin hem de demokrasisini yükselterek karar verebilmesi konusundaki adımı bu seçimle attı."Süleyman Soylu, 2019'dan sonra bunun farkının daha fazla hissedileceğine işaret ederek, şunları kaydetti:"Borsanın, özellikle ekonomik ölçütlerin 16 Nisan'dan sonra büyük bir moralle yükseldiğini görüyoruz. Vatandaşımızın, halkımızın geleceğe umutla bakabiliyor olması, siyasi ve ekonomik istikrarın getireceği büyük kazanımları öne çıkarmıştır. Bundan sonra hem siyasetin kendi adına ölçülü bir tarihi olacaktır hem de bu konuda Türkiye'nin geleceğe ait hedefleri ve istikameti daha büyük bir heyecanla ve ivmeyle yarına yürüyecektir. Allah hepimizin yardımcısı olsun."
"Belki bunu tam olarak hissedebiliyor değiliz ama 16 Nisan referandumu bundan sonra bizim 5 yılda alacağımız yolu 2 yılda alabilmemizin yolunu açmıştır. Türkiye hem hızlı hem etkin hem de demokrasisini yükselterek karar verebilmesi konusundaki adımı bu se

AKSARAY (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Belki bunu tam olarak hissedebiliyor değiliz ama 16 Nisan referandumu bundan sonra bizim 5 yılda alacağımız yolu 2 yılda alabilmemizin yolunu açmıştır. Türkiye hem hızlı hem etkin hem de demokrasisini yükselterek karar verebilmesi konusundaki adımı bu seçimle attı." dedi.

Bazı programlara katılmak üzere Aksaray'a gelen Soylu'yu, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda Aksaray Valisi Aykut Pekmez, AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ karşıladı.

Soylu, daha sonra Aksaray Valisi Pekmez'i makamında ziyaret etti.

Ardından AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay'ı ziyaret eden Soylu, burada gazetecilerin Kadıköy'de bir eve düzenlenen operasyonda, kendisine yönelik silahlı ve bombalı saldırı hazırlığında olduğu belirtilen terör örgütü DHKP/C üyesi İ.Ö.'nün ölü ele geçirilmesine yönelik sorusu üzerine Soylu, "Bizim işimiz bu. Hangi görevi yapıyorsanız o görevle ilgili çeşitli değerlendirmeler olur. Hepsi o işin içerisinde, o kadar." diye konuştu.

- "Aldığınız sonuçla ülkemizin göğsünü kabarttınız"

Aksaray'da bulunmaktan büyük onur duyduğunu belirten Soylu, şöyle devam etti:

"15 Temmuz'dan sonra demokrasiye, millete, ülkeye, vatani değerlerimize, Türkiye'nin kazanımlarına göstermiş olduğunuz katkıdan dolayı, 16 Nisan referandumu için de ayrıca teşekkür ediyorum. Aldığınız sonuçla ülkemizin göğsünü kabarttınız. Özellikle Aksaray halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Belki bunu tam olarak hissedebiliyor değiliz ama 16 Nisan referandumu bundan sonra bizim 5 yılda alacağımız yolu 2 yılda alabilmemizin yolunu açmıştır. Türkiye hem hızlı hem etkin hem de demokrasisini yükselterek karar verebilmesi konusundaki adımı bu seçimle attı."

Süleyman Soylu, 2019'dan sonra bunun farkının daha fazla hissedileceğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Borsanın, özellikle ekonomik ölçütlerin 16 Nisan'dan sonra büyük bir moralle yükseldiğini görüyoruz. Vatandaşımızın, halkımızın geleceğe umutla bakabiliyor olması, siyasi ve ekonomik istikrarın getireceği büyük kazanımları öne çıkarmıştır. Bundan sonra hem siyasetin kendi adına ölçülü bir tarihi olacaktır hem de bu konuda Türkiye'nin geleceğe ait hedefleri ve istikameti daha büyük bir heyecanla ve ivmeyle yarına yürüyecektir. Allah hepimizin yardımcısı olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.