pendik escort bayan
ak

İbrahim Toraman'dan Beşiktaş Yorumu

17.10.2014 - 08:55, Güncelleme: 17.10.2014 - 08:55
 

İbrahim Toraman'dan Beşiktaş Yorumu

Beşiktaş'tan kiralık olarak Sivasspor'a transfer olan İbrahim Toraman, siyah-beyazlı takımla oynayacakları mücadeleyi yorumladı.

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş ile Ankara'da yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.   Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. Yarı sahada çift kale maçla sona eren idmanı, gole dönük oyuncu Aatif Chahechouhe koşuyla tamamladı.   Beşiktaş'tan sezon başında Sivasspor'a kiralanan savunma oyuncusu İbrahim Toraman, antrenmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "10 yıl formasını giydiğim takıma karşı mücadele edeceğim, duygusal bir maç olacak" dedi.     Profesyonel hayatta bunların olduğunu dile getiren Toraman, "Sahaya çıktığım zaman Sivasspor'un kazanması için elimden gelenin en iyisini yapacağım. İyi sonuçla döneceğimize inanıyorum" diye konuştu.  (Goal.Com)
Beşiktaş'tan kiralık olarak Sivasspor'a transfer olan İbrahim Toraman, siyah-beyazlı takımla oynayacakları mücadeleyi yorumladı.

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş ile Ankara'da yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

 

Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. Yarı sahada çift kale maçla sona eren idmanı, gole dönük oyuncu Aatif Chahechouhe koşuyla tamamladı.

 

Beşiktaş'tan sezon başında Sivasspor'a kiralanan savunma oyuncusu İbrahim Toraman, antrenmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "10 yıl formasını giydiğim takıma karşı mücadele edeceğim, duygusal bir maç olacak" dedi.

 

 

Profesyonel hayatta bunların olduğunu dile getiren Toraman, "Sahaya çıktığım zaman Sivasspor'un kazanması için elimden gelenin en iyisini yapacağım. İyi sonuçla döneceğimize inanıyorum" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.