pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hz. Mevlana'nın 743. Vuslat Yıl Dönümü

17.12.2016 - 17:08, Güncelleme: 17.12.2016 - 17:08
 

Hz. Mevlana'nın 743. Vuslat Yıl Dönümü

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı, Mevlana Müzesi'ndeki duası merasimine katıldı

KONYA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Mevlana'nın 743. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında Mevlana Müzesi'ndeki dua merasimine katıldı.Avcı, Şeb-i Arus törenine katılmak için geldiği Konya'da, Mevlana Müzesini ziyaret etti. Burada, Hazreti Mevlana'nın sandukası başında Kur'an-ı Kerim ve dua okundu.Bu sırada bazı katılımcıların duygulandığı gözlendi. Hazreti Mevlana'nın, "Düğün gecesi" olarak adlandırdığı 17 Aralık'ta yapılan dua merasimine, yurt içi ve yurt dışından çok sayıda kişi katıldı.Dua merasiminin ardından Avcı, müzeden ayrıldı.
Kültür ve Turizm Bakanı Avcı, Mevlana Müzesi'ndeki duası merasimine katıldı

KONYA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Mevlana'nın 743. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında Mevlana Müzesi'ndeki dua merasimine katıldı.

Avcı, Şeb-i Arus törenine katılmak için geldiği Konya'da, Mevlana Müzesini ziyaret etti. Burada, Hazreti Mevlana'nın sandukası başında Kur'an-ı Kerim ve dua okundu.

Bu sırada bazı katılımcıların duygulandığı gözlendi. Hazreti Mevlana'nın, "Düğün gecesi" olarak adlandırdığı 17 Aralık'ta yapılan dua merasimine, yurt içi ve yurt dışından çok sayıda kişi katıldı.

Dua merasiminin ardından Avcı, müzeden ayrıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.