pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Huzurlu Ve Güvenli Kırşehir İçin Birlikte Çalışalım" Projesi

24.10.2016 - 12:58, Güncelleme: 24.10.2016 - 12:58
 

"Huzurlu Ve Güvenli Kırşehir İçin Birlikte Çalışalım" Projesi

Kırşehir'de polis ekipleri, proje kapsamında terör olayları, şüpheli oto, şahıs, paket, telefon dolandırıcılığı ve hırsızlık konularında bilgilendirme yaptı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, "Huzurlu ve Güvenli Kırşehir İçin Birlikte Çalışalım" projesi kapsamında vatandaşları terör olayları, şüpheli oto, şahıs, paket, telefon dolandırıcılığı ve hırsızlık konularında bilgilendirdi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerinin, halkın yoğun olduğu cadde, sokak ve meydanlarda vatandaşlarla yüz yüze görüşerek terör olayları, şüpheli oto, şahıs, paket, telefon dolandırıcılığı ve hırsızlık olaylarıyla ilgili broşür dağıttığı belirtildi."Huzurlu ve Güvenli Kırşehir İçin Birlikte Çalışalım" projesi kapsamında yapılan çalışma ile güvenliğin daha da üst seviyeye çıkartılması, suçları önlemeye yönelik güvenlik hizmetlerine vatandaşların aktif katılımının sağlanması, istenmeyen olayların ve mağduriyetlerin yaşanmasının önüne geçilmesinin amaçlandığı vurgulanan açıklamada, 155 Polis İmdat Hattı'na yapılan ihbarlarda kimlik bilgilerinin saklı tutulduğunun iletildiği dile getirildi.Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:"Vatandaşlarımızın 155 Polis İmdat hattına yaptıkları tüm bildirimlerde kimlik bilgileri saklı tutulmaktadır. 155 hattına yapacakları ihbarlarda kimlik bilgilerinin kimse ile paylaşılmayacağından emin olarak her türlü şüpheli durum ve olayla ilgili rahatlıkla bildirimde bulunabilirler. Vatandaşlarımızın çevrelerinde hal ve hareketlerinden şüphelendikleri şahısları, şüpheli araçları ve hayatın olağan akışına göre şüphe ettikleri her durumu bildirmeleri suç ve suçluyla mücadelemize katkı sağlayacaktır. 155 Polis İmdat hattını arayarak hizmet almak isteyen vatandaşlarımız polisin gelmesini istedikleri yerin adres kayıt sistemindeki net adresiyle veya herkesçe bilinen yerlerden yararlanarak bildirimde bulunmaları durumunda daha hızlı ve kaliteli hizmet alacaklardır."
Kırşehir'de polis ekipleri, proje kapsamında terör olayları, şüpheli oto, şahıs, paket, telefon dolandırıcılığı ve hırsızlık konularında bilgilendirme yaptı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, "Huzurlu ve Güvenli Kırşehir İçin Birlikte Çalışalım" projesi kapsamında vatandaşları terör olayları, şüpheli oto, şahıs, paket, telefon dolandırıcılığı ve hırsızlık konularında bilgilendirdi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerinin, halkın yoğun olduğu cadde, sokak ve meydanlarda vatandaşlarla yüz yüze görüşerek terör olayları, şüpheli oto, şahıs, paket, telefon dolandırıcılığı ve hırsızlık olaylarıyla ilgili broşür dağıttığı belirtildi.

"Huzurlu ve Güvenli Kırşehir İçin Birlikte Çalışalım" projesi kapsamında yapılan çalışma ile güvenliğin daha da üst seviyeye çıkartılması, suçları önlemeye yönelik güvenlik hizmetlerine vatandaşların aktif katılımının sağlanması, istenmeyen olayların ve mağduriyetlerin yaşanmasının önüne geçilmesinin amaçlandığı vurgulanan açıklamada, 155 Polis İmdat Hattı'na yapılan ihbarlarda kimlik bilgilerinin saklı tutulduğunun iletildiği dile getirildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Vatandaşlarımızın 155 Polis İmdat hattına yaptıkları tüm bildirimlerde kimlik bilgileri saklı tutulmaktadır. 155 hattına yapacakları ihbarlarda kimlik bilgilerinin kimse ile paylaşılmayacağından emin olarak her türlü şüpheli durum ve olayla ilgili rahatlıkla bildirimde bulunabilirler. Vatandaşlarımızın çevrelerinde hal ve hareketlerinden şüphelendikleri şahısları, şüpheli araçları ve hayatın olağan akışına göre şüphe ettikleri her durumu bildirmeleri suç ve suçluyla mücadelemize katkı sağlayacaktır. 155 Polis İmdat hattını arayarak hizmet almak isteyen vatandaşlarımız polisin gelmesini istedikleri yerin adres kayıt sistemindeki net adresiyle veya herkesçe bilinen yerlerden yararlanarak bildirimde bulunmaları durumunda daha hızlı ve kaliteli hizmet alacaklardır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.