pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Huzurevinde "Yaza Merhaba Konseri"

17.07.2016 - 02:13, Güncelleme: 17.07.2016 - 02:13
 

Huzurevinde "Yaza Merhaba Konseri"

Ankara DOB sanatçıları, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında "Yaza Merhaba Konseri"ni 75.Yıl Huzurevi'nde düzenleyecek

ANKARA (AA) - Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü (Ankara DOB) sosyal sorumluluk projeleri kapsamında "Yaza Merhaba Konseri"ni 75.Yıl Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenleyecek.Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, 18 Temmuz saat 14.00'te Ankara DOB sanatçıları tarafından düzenlenecek "Yaza Merhaba Konseri"nin sahne yönetmenliğini Aydın Buğra Güven yapıyor. Ankaralıların sezon içinde severek izlediği La Traviata, Carmen, Tosca ve Rigoletto gibi eserlerden beğenilen aryalar Ankara DOB'un genç sanatçıları tarafından 75.Yıl Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde seslendirilecek. 2013-14 sanat sezonundan itibaren yürütülen bu projede Ankara DOB sanatçıları, şehrin her bölgesindeki ilk okullarda, LÖSEV, Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve Ankara Üniversitesi Hastanesi Hematoloji Bölümü gibi özel mekanlarda ayda en az bir kez düzenlediği konserlerle, opera ve bale hakkında bilgi vermek, çalgıları tanıtmak ve klasik müzik alanında farkındalık yaratarak geleceğin izleyici kitlesine katkı amacını taşıyor.
Ankara DOB sanatçıları, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında "Yaza Merhaba Konseri"ni 75.Yıl Huzurevi'nde düzenleyecek

ANKARA (AA) - Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü (Ankara DOB) sosyal sorumluluk projeleri kapsamında "Yaza Merhaba Konseri"ni 75.Yıl Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenleyecek.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, 18 Temmuz saat 14.00'te Ankara DOB sanatçıları tarafından düzenlenecek "Yaza Merhaba Konseri"nin sahne yönetmenliğini Aydın Buğra Güven yapıyor.

Ankaralıların sezon içinde severek izlediği La Traviata, Carmen, Tosca ve Rigoletto gibi eserlerden beğenilen aryalar Ankara DOB'un genç sanatçıları tarafından 75.Yıl Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde seslendirilecek.

2013-14 sanat sezonundan itibaren yürütülen bu projede Ankara DOB sanatçıları, şehrin her bölgesindeki ilk okullarda, LÖSEV, Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve Ankara Üniversitesi Hastanesi Hematoloji Bölümü gibi özel mekanlarda ayda en az bir kez düzenlediği konserlerle, opera ve bale hakkında bilgi vermek, çalgıları tanıtmak ve klasik müzik alanında farkındalık yaratarak geleceğin izleyici kitlesine katkı amacını taşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.