pendik escort bayan
ak

Huzurevinde Bayramlaşma

26.06.2017 - 13:53, Güncelleme: 26.06.2017 - 13:53
 

Huzurevinde Bayramlaşma

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kaman Gençlik Kolları üyeleri, Savcılı Huzurevi ve Yaşlı Bakımevini ziyaret ederek yaşlıların bayramını kutladı.Kaman'ın...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kaman Gençlik Kolları üyeleri, Savcılı Huzurevi ve Yaşlı Bakımevini ziyaret ederek yaşlıların bayramını kutladı.Kaman'ın Savcılı köyündeki huzurevinde kalan yaşlılarla bayramlaşan gençler çeşitli hediyeler verdi.Ziyaretten son derece mutlu olduklarını ifade eden Huzurevi Müdürü Fatma Şahin, bayram günlerinde yaşlıların hatırlanmasının önemli olduğunu belirterek, "Yaşlılarımız bir kaç gün değil her gün hatırlanmak istiyorlar. Sizlerin de bayram günü ziyaret etmeniz, onları sahipsiz bırakmadığınızı göstermeniz çok önemliydi." dedi.Huzurevi sakinlerinden Şerafettin Erekli, "Bakımımız son derece iyi. Bizlere sahip çıktılar. Gençler bu zamanların kıymetini bilsinler. Bizler en azından emekliyiz ve devlet güvencemiz var. Sizler de okuyup, çalışıp bir şekilde kendinizi kurtarın. Bizler bu kuruma zoraki değil kendi isteğimiz ile geldik. Ben Tokat'tan geldim ve iki yıldır buradayım. Burada gördüğümüz bakım sadece barınak olarak değil aynı zamanda sağlık açısından da önemli." diye konuştu.Ziyarete, AK Parti Kaman İlçe Başkanlığı yöneticileri de eşlik etti.
KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kaman Gençlik Kolları üyeleri, Savcılı Huzurevi ve Yaşlı Bakımevini ziyaret ederek yaşlıların bayramını kutladı.Kaman'ın...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kaman Gençlik Kolları üyeleri, Savcılı Huzurevi ve Yaşlı Bakımevini ziyaret ederek yaşlıların bayramını kutladı.

Kaman'ın Savcılı köyündeki huzurevinde kalan yaşlılarla bayramlaşan gençler çeşitli hediyeler verdi.

Ziyaretten son derece mutlu olduklarını ifade eden Huzurevi Müdürü Fatma Şahin, bayram günlerinde yaşlıların hatırlanmasının önemli olduğunu belirterek, "Yaşlılarımız bir kaç gün değil her gün hatırlanmak istiyorlar. Sizlerin de bayram günü ziyaret etmeniz, onları sahipsiz bırakmadığınızı göstermeniz çok önemliydi." dedi.

Huzurevi sakinlerinden Şerafettin Erekli, "Bakımımız son derece iyi. Bizlere sahip çıktılar. Gençler bu zamanların kıymetini bilsinler. Bizler en azından emekliyiz ve devlet güvencemiz var. Sizler de okuyup, çalışıp bir şekilde kendinizi kurtarın. Bizler bu kuruma zoraki değil kendi isteğimiz ile geldik. Ben Tokat'tan geldim ve iki yıldır buradayım. Burada gördüğümüz bakım sadece barınak olarak değil aynı zamanda sağlık açısından da önemli." diye konuştu.

Ziyarete, AK Parti Kaman İlçe Başkanlığı yöneticileri de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.