pendik escort bayan
ak

Huzurevi Sakinlerinin Portrelerinden Oluşan Sergi Açıldı

Siyaset 22.05.2019 - 16:58, Güncelleme: 22.05.2019 - 16:58
 

Huzurevi Sakinlerinin Portrelerinden Oluşan Sergi Açıldı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Hacıbektaş Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Selman Barkın'ın ilçedeki huzurevi sakinlerinin...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Hacıbektaş Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Selman Barkın'ın ilçedeki huzurevi sakinlerinin portrelerinden oluşan resim sergisi törenle açıldı.Okulun 3. sınıf öğrencisi Barkın'ın, "İkinci Bahar" adını verdiği serginin açılışı Hacıbektaş Kültür Merkezi'nde yapıldı.İlçedeki Rıfat Kartal Huzurevi'nde yaşayanların belirli aralıklarla çizilen resimleri sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Törende konuşan Barkın, huzurevinde kalan yaşlıları zaman zaman ziyaret ettiğini, bu görüşmelerde oluşan arkadaşlık vesilesi ile de her birinin resimlerini çizdiğini anlattı.Barkın, "Bu serginin büyüklerimizin ellerinden bir defa daha öpülmesine vesile olmasını diliyorum." dedi.Etkinliğe, NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatma Karipçin, Huzurevi Müdürü Mustafa Okgerman, akademisyenler, öğrenci ve davetliler katıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Hacıbektaş Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Selman Barkın'ın ilçedeki huzurevi sakinlerinin...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Hacıbektaş Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Selman Barkın'ın ilçedeki huzurevi sakinlerinin portrelerinden oluşan resim sergisi törenle açıldı.

Okulun 3. sınıf öğrencisi Barkın'ın, "İkinci Bahar" adını verdiği serginin açılışı Hacıbektaş Kültür Merkezi'nde yapıldı.

İlçedeki Rıfat Kartal Huzurevi'nde yaşayanların belirli aralıklarla çizilen resimleri sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Törende konuşan Barkın, huzurevinde kalan yaşlıları zaman zaman ziyaret ettiğini, bu görüşmelerde oluşan arkadaşlık vesilesi ile de her birinin resimlerini çizdiğini anlattı.

Barkın, "Bu serginin büyüklerimizin ellerinden bir defa daha öpülmesine vesile olmasını diliyorum." dedi.

Etkinliğe, NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatma Karipçin, Huzurevi Müdürü Mustafa Okgerman, akademisyenler, öğrenci ve davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.