pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Huzurevi Sakinleri Gazileri Ziyaret Etti

21.03.2018 - 15:33, Güncelleme: 21.03.2018 - 15:33
 

Huzurevi Sakinleri Gazileri Ziyaret Etti

ANKARA (AA) - Çubuk Süleyman Demirel Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabitilasyon Merkezi sakinleri, gazileri tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti. Kore gazilerinden...

ANKARA (AA) - Çubuk Süleyman Demirel Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabitilasyon Merkezi sakinleri, gazileri tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti. Kore gazilerinden Rıza Kavak'ın da arasında olduğu bir grup huzurevi sakini, Bilkent'teki TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'nde Afrin ve terörle mücadelede yaralanan gazileri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Çubuk Süleyman Demirel Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabitilasyon Merkezi Müdürü Mehmet Karabacak, huzurevi sakinlerinin Afrin kahramanlarını görmek istediklerini belirterek, "Biz de bir program hazırlayarak, eski kahramanlarımızı yeni kahramanlarımızla buluşturduk. Bu ziyaret huzurevi sakinlerimizin duygulanmalarına ve kahramanlıkları karşısında gururlandırırken, kahraman gazilerimizi de çok mutlu etti. Ziyarette sadece Afrin değil, Güneydoğu Anadolu'da devam eden terörle mücadele gazilerini de ziyaret ettik." dedi. Kore gazisi Rıza Kavak da ziyarette eski anılarının gözünde canlandığını söyledi. Şehitliğin ve gaziliğin her kula nasip olamayacağını anlatan Kavak, "Gazilik yüce bir unvandır. Ömür boyu bu kutsal unvanla yaşayacaksınız. Sizler bu vatan için kahramanlıklar gösterdiniz ve bu vatan evlatları sizlere şükran borçlu. Devletimiz sizler gibi kahramanlar sayesinde dimdik ayakta. Allah hepinizden razı olsun. Sizlere ve ailelerinize minnetlerimizi arz ediyoruz. Sizler devletimize sahip çıktınız devletimiz ve milletimizde her zaman sizlere sahip çıkacaktır." diye konuştu. Huzurevi sakinleri, gazilere Allah'tan acil şifa dileyerek, Kur'an-ı Kerim ve dua okudu.
ANKARA (AA) - Çubuk Süleyman Demirel Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabitilasyon Merkezi sakinleri, gazileri tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti. Kore gazilerinden...

ANKARA (AA) - Çubuk Süleyman Demirel Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabitilasyon Merkezi sakinleri, gazileri tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Kore gazilerinden Rıza Kavak'ın da arasında olduğu bir grup huzurevi sakini, Bilkent'teki TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'nde Afrin ve terörle mücadelede yaralanan gazileri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Çubuk Süleyman Demirel Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabitilasyon Merkezi Müdürü Mehmet Karabacak, huzurevi sakinlerinin Afrin kahramanlarını görmek istediklerini belirterek, "Biz de bir program hazırlayarak, eski kahramanlarımızı yeni kahramanlarımızla buluşturduk.

Bu ziyaret huzurevi sakinlerimizin duygulanmalarına ve kahramanlıkları karşısında gururlandırırken, kahraman gazilerimizi de çok mutlu etti. Ziyarette sadece Afrin değil, Güneydoğu Anadolu'da devam eden terörle mücadele gazilerini de ziyaret ettik." dedi.

Kore gazisi Rıza Kavak da ziyarette eski anılarının gözünde canlandığını söyledi. Şehitliğin ve gaziliğin her kula nasip olamayacağını anlatan Kavak, "Gazilik yüce bir unvandır. Ömür boyu bu kutsal unvanla yaşayacaksınız. Sizler bu vatan için kahramanlıklar gösterdiniz ve bu vatan evlatları sizlere şükran borçlu. Devletimiz sizler gibi kahramanlar sayesinde dimdik ayakta. Allah hepinizden razı olsun. Sizlere ve ailelerinize minnetlerimizi arz ediyoruz. Sizler devletimize sahip çıktınız devletimiz ve milletimizde her zaman sizlere sahip çıkacaktır." diye konuştu.

Huzurevi sakinleri, gazilere Allah'tan acil şifa dileyerek, Kur'an-ı Kerim ve dua okudu.

Huzurevi Sakinleri Gazileri Ziyaret Etti

Huzurevi Sakinleri Gazileri Ziyaret Etti

Huzurevi Sakinleri Gazileri Ziyaret Etti

Huzurevi Sakinleri Gazileri Ziyaret Etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.