pendik escort bayan
ak

Hüyük'ün İyilik Sever Öğrencileri

14.12.2017 - 11:13, Güncelleme: 14.12.2017 - 11:13
 

Hüyük'ün İyilik Sever Öğrencileri

KONYA (AA) - Hüyük'te ilk ve ortaokul öğrencileri, "Sen de 1 iyilik yap" projesi kapsamında harçlıklarını kumbarada toplayarak ihtiyaç sahibi kişilere...

KONYA (AA) - Hüyük'te ilk ve ortaokul öğrencileri, "Sen de 1 iyilik yap" projesi kapsamında harçlıklarını kumbarada toplayarak ihtiyaç sahibi kişilere yardım etti.İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ünal, Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu'nda başlattıkları "Sen de 1 iyilik yap" projesini ilçe genelindeki tüm okullara yaymayı hedeflediklerini söyledi.Öğrencilere yardımlaşma ve birlikte hareket etme duygusunu kazandırmak istediklerini ifade eden Ünal, "Proje kapsamında, her iki okulumuzdaki öğrencilerimiz ayın 1, 11 ve 21. günlerinde saat 13.00'te gönüllülük esasına göre kumbaraya para atıyorlar. Kumbaraya atılan birer liraların oluşturduğu birikimle her ay ihtiyaç sahibi bir insanımıza yardım ediliyor." diye konuştu.Ünal, proje kapsamında mahalledeki 5 ihtiyaç sahibine ulaşıldığını kaydetti.
KONYA (AA) - Hüyük'te ilk ve ortaokul öğrencileri, "Sen de 1 iyilik yap" projesi kapsamında harçlıklarını kumbarada toplayarak ihtiyaç sahibi kişilere...

KONYA (AA) - Hüyük'te ilk ve ortaokul öğrencileri, "Sen de 1 iyilik yap" projesi kapsamında harçlıklarını kumbarada toplayarak ihtiyaç sahibi kişilere yardım etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ünal, Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu'nda başlattıkları "Sen de 1 iyilik yap" projesini ilçe genelindeki tüm okullara yaymayı hedeflediklerini söyledi.

Öğrencilere yardımlaşma ve birlikte hareket etme duygusunu kazandırmak istediklerini ifade eden Ünal, "Proje kapsamında, her iki okulumuzdaki öğrencilerimiz ayın 1, 11 ve 21. günlerinde saat 13.00'te gönüllülük esasına göre kumbaraya para atıyorlar. Kumbaraya atılan birer liraların oluşturduğu birikimle her ay ihtiyaç sahibi bir insanımıza yardım ediliyor." diye konuştu.

Ünal, proje kapsamında mahalledeki 5 ihtiyaç sahibine ulaşıldığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.