pendik escort bayan
ak

Hüyük'te Öğrencilerin Sivil Savunma Tatbikatı

01.03.2019 - 08:13, Güncelleme: 01.03.2019 - 08:13
 

Hüyük'te Öğrencilerin Sivil Savunma Tatbikatı

KONYA (AA) - Konya'nın Hüyük ilçesinde, sivil savunma günü tatbikat programı düzenlendi.Hüyük İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleştirilen programda, Sivil...

KONYA (AA) - Konya'nın Hüyük ilçesinde, sivil savunma günü tatbikat programı düzenlendi.Hüyük İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleştirilen programda, Sivil Savunma Kulübü'ne mensup öğretmen ve öğrenciler günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yaptı, sinevizyon gösterisi gerçekleştirdi.Programın son bölümünde ise Konya Büyükşehir Belediyesi Hüyük İtfaiye Birimi tarafından yapılan tahliye ve yangın söndürme tatbikatı gerçeğini aratmadı. Öğrenciler tatbikatta yangın söndürme cihazlarını doğru kullanmayı öğrenirken, yapılan tahliye tatbikatı izleyenlerden tam not aldı.İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İsmail Akpınar, programda emeği geçen itfaiye teşkilatı üyeleri ve öğrencilere teşekkür ederek, "Önce tedbir, sonra tevekkül diyoruz. Programda emeği geçen kulüp öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize, itfaiye birimi çalışanlarımıza okulumuz adına teşekkür ediyoruz." dedi.
KONYA (AA) - Konya'nın Hüyük ilçesinde, sivil savunma günü tatbikat programı düzenlendi.Hüyük İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleştirilen programda, Sivil...

KONYA (AA) - Konya'nın Hüyük ilçesinde, sivil savunma günü tatbikat programı düzenlendi.

Hüyük İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleştirilen programda, Sivil Savunma Kulübü'ne mensup öğretmen ve öğrenciler günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yaptı, sinevizyon gösterisi gerçekleştirdi.

Programın son bölümünde ise Konya Büyükşehir Belediyesi Hüyük İtfaiye Birimi tarafından yapılan tahliye ve yangın söndürme tatbikatı gerçeğini aratmadı.

Öğrenciler tatbikatta yangın söndürme cihazlarını doğru kullanmayı öğrenirken, yapılan tahliye tatbikatı izleyenlerden tam not aldı.

İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İsmail Akpınar, programda emeği geçen itfaiye teşkilatı üyeleri ve öğrencilere teşekkür ederek, "Önce tedbir, sonra tevekkül diyoruz. Programda emeği geçen kulüp öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize, itfaiye birimi çalışanlarımıza okulumuz adına teşekkür ediyoruz." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.