pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hüyük'te Öğrencilere Trafik Bilinci Eğitimi Verildi

03.06.2017 - 14:58, Güncelleme: 03.06.2017 - 14:58
 

Hüyük'te Öğrencilere Trafik Bilinci Eğitimi Verildi

KONYA (AA) - Hüyük ilçesinde, okul öncesi ve ilkokul öğrencilere trafik bilinci kazandırma eğitimi verildi. Milli Eğitim Bakanlığı, Özel Öğretim Kurumları...

KONYA (AA) - Hüyük ilçesinde, okul öncesi ve ilkokul öğrencilere trafik bilinci kazandırma eğitimi verildi. Milli Eğitim Bakanlığı, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü ile Türkiye Sürücü Kursları Eğitimcileri Konfederasyonunun (TUSEKON) ortaklaşa başlattığı proje kapsamında, okul öncesi, anaokulu ve ilkokul öğrencilerine trafik bilincinin aşılanması için eğitim çalışmalarına başlandı.Bu çerçevede Hüyük İlçesinde belediyeye ait salonda verilen eğitimde, okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine trafik, çevre bilinci ve trafik adabı konularında eğitim verildi. Yapılan sunumlarda, Türkiye'de gerçek anlamda trafik sorununun çözümü için kuralcı toplum olgusunun aileden başlayarak işlenmesi gerektiği belirtildi.
KONYA (AA) - Hüyük ilçesinde, okul öncesi ve ilkokul öğrencilere trafik bilinci kazandırma eğitimi verildi. Milli Eğitim Bakanlığı, Özel Öğretim Kurumları...

KONYA (AA) - Hüyük ilçesinde, okul öncesi ve ilkokul öğrencilere trafik bilinci kazandırma eğitimi verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü ile Türkiye Sürücü Kursları Eğitimcileri Konfederasyonunun (TUSEKON) ortaklaşa başlattığı proje kapsamında, okul öncesi, anaokulu ve ilkokul öğrencilerine trafik bilincinin aşılanması için eğitim çalışmalarına başlandı.

Bu çerçevede Hüyük İlçesinde belediyeye ait salonda verilen eğitimde, okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine trafik, çevre bilinci ve trafik adabı konularında eğitim verildi.

Yapılan sunumlarda, Türkiye'de gerçek anlamda trafik sorununun çözümü için kuralcı toplum olgusunun aileden başlayarak işlenmesi gerektiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.