pendik escort bayan
ak

Hüyük'e Kütüphane Yapılacak

26.04.2019 - 15:43, Güncelleme: 26.04.2019 - 15:43
 

Hüyük'e Kütüphane Yapılacak

KONYA (AA) - Hüyük ilçesine kazandırılacak kütüphane için yer tespit çalışmalarına başlandığı bildirildi.Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü...

KONYA (AA) - Hüyük ilçesine kazandırılacak kütüphane için yer tespit çalışmalarına başlandığı bildirildi.Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu, Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem'i ziyaret etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çiğdem, ilçeye kazandırılması planlanan kütüphane için yer tespit çalışmalarına başladıklarını belirterek, "Bölgemize yeni bir ivme kazandıracak olan kütüphane, dijital kütüphane olarak hizmet verecek. Ayrıca, bölgenin cep sinema ihtiyacını da karşılayacak. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun." dedi.
KONYA (AA) - Hüyük ilçesine kazandırılacak kütüphane için yer tespit çalışmalarına başlandığı bildirildi.Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü...

KONYA (AA) - Hüyük ilçesine kazandırılacak kütüphane için yer tespit çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu, Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem'i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çiğdem, ilçeye kazandırılması planlanan kütüphane için yer tespit çalışmalarına başladıklarını belirterek, "Bölgemize yeni bir ivme kazandıracak olan kütüphane, dijital kütüphane olarak hizmet verecek. Ayrıca, bölgenin cep sinema ihtiyacını da karşılayacak. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.